INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transfer excelent pentru unul dintre jucătorii dați afară de Becali! Poate semna cu o echipă europeană care a luat 4 titluri în 5 ani

FOTO: Legia.net
FOTO: Legia.net

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 22:27

Sulley Muniru este liber de contract după despărțirea de FCSB din această vară. Fotbalistul a fost dorit de mai multe formații din Asia, însă a refuzat toate aceste oferte.

Ghanezul de 24 de ani se antrenează în aceste zile cu Legia, formație care în urmă cu câțiva ani a fost eliminată de FCSB în preliminariile UEFA Champions League.

Legia.net nu e străină de problemele pe care Muniru le-a avut cu Florin Tănase, conflict care l-a îndepărtat pe acesta de la echipă: "Aventura sa la Steaua s-a încheiat când s-a certat cu Florin Tănase".

FCSB a plătit pentru Sulley Muniru 500.000 de euro. Fotbalistul a sosit la vicecampioana Românei în 2015, de la CFR Cluj.

FOTO: Legia.net
Muniru (dreapta), antrenându-se cu Legia. Foto: legia.net

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Octombrie 2017, 11:27

Pe vremea cand juca la CFR era foarte bun.Muncitor , respectuos era la randu-i respectat si jucator de baza al echipei.A plecat din cauza ca e e ..negru.Incredibil ,dar adevarat la Steaua se practica rasismul. Interzis in toata lumea civilizata. Si pe drept penalizata.Cum a patit si Nastase .

965157786852203
Catalin Arhire  •  04 Octombrie 2017, 22:46

Muncitor dar un mare habauc ! Oricum , succes Muniru !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează