INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Transfer perfectat astăzi » Când va fi anunțat și cât va câștiga Paul Pogba la Juventus

Paul Pogba , Foto: Getty Images
Paul Pogba , Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2022 18:24 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 18:24

Agentul francezului Paul Pogba (29 de ani), avocata Rafaela Pimenta, a stabilit ultimele detalii ale acordului cu Juventus. Fostul mijlocaș al lui Manchester United va avea 8 milioane de euro net salariu plus bonusuri, va face vizita medicală și va semna la începutul lui iulie.

Ziua decisivă pentru transferul lui Paul Pogba la Juventus s-a derulat azi, la Milano, unde agentul francezului s-a întâlnit cu conducerea bianconera. Avocata Rafaela Pimenta, care a preluat afacerile lui Mino Raiola, a pus la punct ultimele detalii ale înțelegerii convenite de mai multe săptămâni. 

Practic, mutarea este rezolvată și fostul mijlocaș al lui Manchester United, abia întors din vacanța cu familia, ar urma ca la începutulul lui iulie să efectueze vizita medicală și să semneze contractul. Pe patru ani sau trei, cu opțiune pentru încă unul.

A trecut un an de la recepție, dar complexul de natație din Otopeni n-a fost inaugurat. Peste 11 zile ar trebui să găzduiască Europenele la juniori, cu Popovici cap de afiș!
OTOPENI
A trecut un an de la recepție, dar complexul de natație din Otopeni n-a fost inaugurat. Peste 11 zile ar trebui să găzduiască Europenele la juniori, cu Popovici cap de afiș!

Pogba va prelua numărul 10 la Juventus

Se știe și câți bani va câștiga Pogba la echipa piemonteză. Opt milioane de euro net plus bonusuri de performanță, sensibil mai puțin ca pe Old Trafford, unde a așteptat prea mult, susține el, oferta de prelungire venită din partea lui United. 

A refuzat 16 milioane, catalogând suma drept „un nimic”, pentru a pleca a doua oară gratis de la United la Juventus: „O să le demonstrez că au greșit întârziind atât de mult cu propunerea de reînnoire”. La Torino va fi întâmpinat cu numărul 10, pe care l-a mai purtat și care a fost lăsat liber de Dybala.

Pogba, vândut cu 105 milioane la United în 2016

Pogba, 29 de ani, a cucerit între 2012 și 2016 patru titluri de campion al Italiei şi a jucat o finală de Liga Campionilor cu Juventus, care l-a vândut la Manchester cu 105 milioane de euro plus comisionul lui Raiola.

Vreau să pot juca fotbalul meu, să fiu eu însumi tot timpul şi să mă distrez cât mai mult posibil. În caz contrar, sunt copleşit de gânduri negative şi nu pot face performanţă. Echipa mea poate pierde meciuri şi trofee, ăsta e fotbalul, dar trebuie ca eu să fiu mulţumit de ceea ce ofer. 

- Paul Pogba, mijlocaș francez

Citește și: 

Italienii îl vor pe Cicâldău » Galata a decis să-l vândă pe internaționalul român

Transferul anului: Neymar, destinația Juventus! Șeful PSG a dat primele semne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează