INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA PORTUGALIEI

Transfer ratat în România, erou în Portugalia! Un fost jucător de la CFR Cluj și-a calificat echipa în semifinalele Cupei cu un gol în prelungiri

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 09:43

Australianul Anthony Carter, care în România a jucat la CFR Cluj și Sănătatea Cluj, în Liga 3, a calificat-o pe Academico Viseu (L2) în semifinalele Cupei Portugaliei, 1-0 împotriva lui Canelas 2010 (L3).

N-a avut succes în România, unde, deși adus de CFR Cluj, n-a prins decât 81 de minute în 5 meciuri pentru campioană. Pentru a juca, echipa din Gruia l-a împrumutat, în 2014, la concitadina Sănătatea.

E vorba de australianul Anthony Carter. Adus în 2012 în România, vârful născut la Melbourne, ajuns la 25 de ani, a plecat acum 4 ani din țară cu destinația Portugalia. Întâi Trofense, apoi Benfica B, ambele echipe din ligile inferioare portugheze.

Transfer ratat în România, erou în Portugalia! Un fost jucător de la CFR Cluj și-a calificat echipa în semifinalele Cupei cu un gol în prelungiri

Cum n-a avut șansa de a prinde lotul echipei mari la Benfica, atacantul s-a transferat la Academico Viseu, în liga secundă. Nu îi merge strălucit în campionat, unde a marcat de doar 3 ori, echipa fiind pe locul 10, însă se descurcă de minune în Cupă.

Aseară, în sfertul de finală contra unei alte echipe dintr-o ligă inferioară (Canelas 2010, liga a 3-a), a intrat pe teren în minutul 81. Peste alte 10, în prelungiri, a marcat unicul gol al partidei, cel care a dus echipa de "B" într-o semifinală de vis, contra lui Porto.

Cealaltă semifinală se dispută între două echipe din prima ligă, Famalicao și Benfica.

Citește și:

Invenția lui Petrescu » El e transferul-surpriză adus să-l înlocuiască pe Culio

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează