INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Transfer surprinzător la FC Liverpool! Klopp l-a adus pe "noul Alisson"

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 09:30 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 10:13

Liverpool a obținut semnatura tânărului portar brazilian Marcelo Pitaluga (17 ani), supranumit "noul Alisson" de jurnaliștii brazilieni.

Tânărul jucător are dublă cetățenie (germană și braziliană) și, deși are o vârstă fragedă, este văzut ca o mare speranță a fotbalului brazilian.

În ciuda ofertelor primite de la Juventus sau Paris Saint-Germain, se pare că Marcelo a ales să joace pentru formația antrenată de Jurgen Klopp, acesta mergând personal în Brazilia pentru a stabili detaliile mutării cu familia jucătorului.

100.000 de euroeste cota pe transfermarkt a lui Marcelo Pitaluga

3 goluri încasate în prima etapă

Echipa lui Klopp vine după un meci cu 7 goluri împotriva nou-promovatei Leeds, echipă antrenată de Marcelo Bielsa. Chiar dacă au condus de 3 ori și de fiecare dată au fost egalați, cormoranii nu s-au lăsat și au reușit prima victorie din noul sezon de Premier League. Golul victoriei  a fost marcat din penalty de Mohamed Salah, în minutul 88.

Pentru Liverpool, urmează două meciuri importante din campionat, cu Chelsea și Arsenal, ambele mișcându-se bine în această vară pe piața transferurilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Eric Bicfalvi, curtat de cel mai important club al Rusiei + Gestul impresionant făcut de jucător pentru spitalul din localitate

Kylian Mbappe le-a transmis șefilor că vrea să plece de la PSG! Unde poate ajunge cel mai bine cotat fotbalist al planetei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  14 Septembrie 2020, 10:33

Ce uitati sa spuneti e ca pentru transferul lui a insistat chiar AB. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close