INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Transfer surpriză în Premier League! Englezii anunță: un fost jucător din Liga 1 este aproape de o mutare neașteptată

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 11:08

Lacina Traore, fostul jucător al lui CFR Cluj, poate reveni în Premier League, fiind dorit de West Bromwich Albion, locul 8 în acest moment.

Traore este în prezent titular în echipa rușilor de la ȚSKA Moscova, iar presa din Anglia a anunțat interesul lui WBA.  Speculațiile pe marginea transferului au fost alimentate de prezența unui reprezentant al lui West Brom la meciul dintre Bayer Leverkusen și ȚSKA Moscova din grupele Champions League. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar ivorianul a dat o pasă de gol la reușita lui Roman Eremenko.

Cu perioada de mercato încheiată și, ținând cont de statutul de jucător împrumutat pe care Traore îl are la echipa din capitala Rusiei, este greu de crezut că o mutare la echipa din West Midlands poate deveni realitate mai devreme de vara viitoare. Vârful de 26 de ani este deținut de Monaco și nu ar fi la prima experiența în Premier League după perioada scurtă petrecută la Everton.

West Bromwich Albion este cel mai nou club achiziționat de unul dintre magnații chinezi ce au invadat fotbalul european în ultimul an. Deși injecția de capital aducătoare de nume mari nu a început încă, trupa are planuri mari pentru următoarele perioade de transferuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează