INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Transferul IDEAL pentru Diego Simeone » Starul construit după chipul și asemănarea lui poate semna cu Atletico

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 22:21

Diego Simeone pare decis să lupte de la egal la egal cu granzii Real Madrid și Barcelona în următorul sezon din La Liga. 

Presa din Germania anunță că Arturo Vidal (31 de ani, Bayern Munchen) nu intră în planurile noului tehnician, Niko Kovaci, și că cea mai probabilă destinație este Atletico Madrid. Chilianul s-ar plia perfect în sistemul de joc al madrilenilor. Ar fi transpunerea perfectă în teren a răutății de pe banca tehnică.

35.000.000 €este cota lui Arturo Vidal conform transfermarkt.de

Atletico s-a întărit serios în această vară. Thomas Lemar, principala țintă a cluburilor din Premier League, a fost adus în schimbul sumei de 70 de milioane de euro. Rodri, mijlocașul defensiv al celor de la Villareal, și Antonio Adan, portarul lui Betis, sunt celelalte nume transferate. 

Vezi și: PSG și-a stabilit principala țintă pentru această vară » Kylian Mbappe jubilează: "Împreună ne îndeplinim toate țelurile!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gtwhite
gtwhite  •  20 Iulie 2018, 15:52

Inca o data se vede incompetenta editorilor de la gsp. In articol nu se scrie unde evolueaza Vidal, in Fiji sau Noua Zeelanda! Pentru cei care citesc articolul, este bine sa stie ca Vidal joaca la Bayern Munchen.

zagna
zagna  •  20 Iulie 2018, 12:35

Acum sa te văd, simeone, poate jucati și fotbal...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează