INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Transferul lui Depay, criticat în Franța: ”E un ponei de circ, versiunea ieftină a lui Neymar”

Memphis Depay, noul număr 9 de la Lyon, ar putea debuta cu Marseille duminică // FOTO AFP
Memphis Depay, noul număr 9 de la Lyon, ar putea debuta cu Marseille duminică // FOTO AFP

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 00:00

Olandezul, care a semnat ieri pe 4 ani și jumătate cu Lyon, a fost ”dezintegrat” de un analist britanic la Sky Sports: ”E versiunea ieftină a lui Neymar”.

Memphis Depay a aterizat pe "Old Trafford" &i circ;n iunie 2015, pentru 34 de milioane de euro, dar a fost o deziluzie la Man. United: două goluri în 33 de meciuri.

Atacantul olandez, 22 de ani, s-a mutat ieri în Franța, la Olympique Lyon. Angajament de 4 ani și jumătate, OL plătind imediat 16 milioane de euro, sumă ce ar putea fi completată cu 6 milioane bonusuri de performanță. Plus alte 3 milioane, dacă își va prelungi contractul la Lyon.

"Te driblează și te așteaptă să te mai fenteze o dată"

"Am fost impresionat să văd cât de mult sunt dorit aici", a declarat batavul, în timp ce Jean-Michel Aulas, președintele clubului, a vorbit de "noua eră de la OL".

Cineva era fericit că Depay pleacă din Premier. Charlie Nicholas, fost internațional scoțian, ex-Arsenal și Celtic, a râs de el la Sky Sports: "Depay e un ponei de circ, iar Mourinho detestă circarii. E versiunea ieftină a lui Neymar. După ce driblează un adversar, olandezul îl așteaptă să-l mai fenteze o dată, în loc să atace poarta".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionutstv
ionutstv  •  21 Ianuarie 2017, 10:44

Si Mourinho face treabă foarte bună la United, e la 12 puncte de lider.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează