INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Transferul lui Modric la Inter pornește rețeaua transferurilor: Modric – Pjanic – Milinkovic » Ce mutări pregătesc Real Madrid și Juventus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 06 august 2018 11:12

Marile cluburi ale Europei încearcă să realizeze transferuri importante până la finalul perioadei de mercato. Între Inter, Real Madrid, Juventus și Lazio se poate forma un lanț care duce la mutări impresionante: Dacă îl cedează pe Modric, Real îl vrea pe Pjanic. Iar dacă renunță la Pjanic, Juventus îl cere pe Milinkovic, sârbul lui Lazio.

Am intrat în ultima lună de mercato și piața transferurilor se transformă într-o rețea. Totul se leagă. Gazzetta dello Sport a făcut o conexiune plecând de la mijlocașul Luka Modric, 32 de ani, piesa de echilibru a campioanei Europei, Real Madrid, și căpitanul Croației, vicecampioana lumii.

4 sezoane, 40 de milioane

Inter insistă pentru Modric. Lopetegui, noul antrenor al lui Real, nu cedează: "Se întoarce pe 8 august și n-am nicio îndoială că va rămâne alături de noi, i-am spus cât este de important". Totuși, susțin jurnaliștii italieni, Luka ar fi anunțat clubul madrilen că vrea să plece. Mai ales că agenții lui s-ar fi înțeles cu Inter pentru un contract pe 4 sezoane, având 10 milioane salariu anual.

Pjanic, 100 de milioane

Dacă, în cele din urmă, va accepta să se despartă de Modric, Madridul va pune o condiție: să-l aducă în locul lui pe mijlocașul Miralem Pjanic, 28 de ani. Și el e considerat un jucător extrem de important la Juventus. Dar, cu un nou impresar, controversatul Fali Ramadani, bosniacul cere un salariu mai mare. Iar bianconerii nu i-ar putea plăti peste 8 milioane de euro net, ceea ce nu ar fi problemă pentru Real. La 100 de milioane, Pjanic va părăsi Torino, susține Gazzetta.

Milinkovic, 120 de milioane

Și, dacă renunță la Pjanic, Juve va dori un alt mijlocaș de clasă. Care ar fi Sergej Milinkovici-Savic, 23 de ani. Ce zice sârbul? "M-am întors la Lazio, am contract până în 2022 și sunt concentrat la viața biancocelesta. Însă niciodată nu știi ce se poate întâmpla în fotbal". Președintele Lotito a anunțat că Milinkovici nu va zbura de pe "Olimpico" pentru mai puțin de 120 de milioane. Însă Juventus are o asemenea sumă, dacă îl vinde pe Pjanic. 

Un croat schimbat cu un bosniac, iar bosniacul înlocuit de un sârb. Totul se leagă de jucători din spațiul fostei Iugoslavii. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
andrei.33
andrei.33  •  06 August 2018, 16:13

Transferuri marca gsp. Maine vor fi altele.

magic4ever
magic4ever  •  06 August 2018, 15:51
Postat de Alin Voica pe 06 August 2018, 14:16

Cum sa il dai pe Modric? E unul din cei mai buni mijlocasi din lume. Si de ce sa vrea sa plece de la Real la Inter?

Cum la dat si pe C.Ronaldo care de ani buni era cel mai bun fotbalist din lume...Inter este echipa de top, a revenit in UCL si a facut transferuri bune,o sa se lupte la titlu anul asta

mosvasile
mosvasile  •  06 August 2018, 15:43

Astea sunt povesti de...serie A, sau seria jucatorilor din fosta Iugoslavie!Real Madrid nu sta in Modrici,care oricum nu prea mai rezista tot meciul la pretentiile de la Real Madrid, iar Isco si asa nu prea e titular cert!Deci si daca ii da drumul nu va aduce nici un Pianic in loc!Poate pe Mangiukic!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează