INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KAIZER CHIEFS

Transferul lui Tshabalala, din ce în ce mai greu de realizat. Kaizer Chiefs vrea două milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Şansele ca Siphiwe Tshabalala să ajungă în Ghencea în perioada de mercato au scăzut considerabil după ce oficialii lui Kaizer Chiefs i-au stabilit mijlocaşului sud-african un preţ de pornire de două milioane de euro.

Agentul internaţionalului Bafana Bafana spune că nu înţelege de ce clubul a hotărît să impună o asemenea sumă de transfer şi dezvăluie că o ofertă din partea turcilor de la Sivasspor a fost deja refuzată.

"În timpul Cupei Mondiale, alergau după jucătorii mei ca nişte lei infometaţi, gîndindu-se că sînt liberi de contract. Totul s-a schimbat în momentul în care cluburile au aflat că majoritatea au angajamente ferme şi nu pot pleca gratis", explică impresarul Jazzman Mahlakgane.

Siphiwe Tshabalala, 25 de ani, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Africii de Sud la CM din această vară şi are oferte din Premier League şi Ligue 1, dar şi de la Olympiakos Pireu şi Steaua. Roş-albaştrii intenţionau să ofere în jur de 500.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
petru_golanschi
petru_golanschi  •  02 August 2010, 17:57

mai bine de GOGA sau KONE sa vina ERIC de la gaz metan medias ati vazut ce poate in inceutul acesta de camp si parvulescu si rapa ar fi jucatori de viitor si steaua siar asigura benzile laterale si cred ca 2 milione is de ajuns entru toti 3 nu sa dea pe asta din africa atatia bani

steauasteaua
steauasteaua  •  02 August 2010, 16:59

sa vina kone de la cfr cel mai smecher atacant central din liga 1 si cu 1 mil il da sigur cfr iar mijlocas stanga gangioveanu sau parvulescu

black_green
black_green  •  02 August 2010, 15:16

nu mai bine ramanem cu batranul Kape si am inchis povestea ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează