INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Transferul secolului: Real Madrid sparge banca și face o ofertă-record pentru Neymar » Ce legendă se ocupă de transfer + mesaj clar

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 10:57

Neymar are șanse tot mai mari să plece de la PSG, după doar un an petrecut la campioana Franței.

Spaniolii de la AS susțin că Real Madrid a început deja negocierile pentru transferul atacantului brazilian de 26 de ani. Madrilenii sunt dispuși să ofere 260 de milioane de euro pentru Neymar, cu 40 mai mult decât a plătit PSG în vară pentru a-l lua de la Barcelona.

Oficialii celor de la Real Madrid au început negocierile cu reprezentații lui Neymar, iar brazilianul Ronaldo, fost jucător la Real, încearcă să-l convingă pe Ney să semneze cu echipa lui Zinedine Zidane.

180.000.000 €este cota lui Neymar, potrivit transfermarkt.de

Neymar nu va mai juca în acest sezon la PSG, din cauza unei accidentări, dar spune că va fi apt pentru a participa la Campionatul Mondial din 2018. În primul sezon la PSG, Ney a dat 28 de goluri și 19 pase de gol în 30 de partide.

Paul Breitner, fost jucător la Real Madrid, este sigur că Neymar va juca în sezonul viitor în Spania: "Anul viitor va fi un jucător important pentru Real Madrid".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
vbga
vbga  •  09 Mai 2018, 17:29

Cum sa accepte PSG 260 mil cand pe ei DOAR transferul,fara salariu, i-a costat aproape 400 mil. Au dat 222 mil Barcelonei,70 mil impozit si tva fiscului din Spania,60 mil a luat Neymar la semnatura si 40 de mil impresarul(tac-su lu' Neymar).

romulus65
romulus65  •  09 Mai 2018, 13:09

Nu cred ca cei de la PSG vor fi de acord cu suma pentru ca ei nu ar face mare profit de pe urma acestui transfer. Au dat 222 de milioane de euro pe el plus salariul de 37 de milioane de euro, fara un milion de euro 260 de milioane. Sigur, in conditiile date, ei si-ar amortiza investitia pe un jucator care nu se simte bine in campionatul francez si care nu a jucat o buna perioada de timp.

fibra
fibra  •  09 Mai 2018, 12:33

Oricum Neymar si-a aratat caracterul.Cine il are in echipa nu se poate baza pe el,odata se supara si ii lasa cu ochii in soare.Mai mult, la stilul lui de a-si umili adversarii,s-ar putea sa stea mai mult accidentat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează