INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Transferuri bizare la Lazio » Un antinazist şi un evreu în mijlocul extremiştilor de dreapta :D

Paolo Di Canio
Paolo Di Canio

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Conducerea lui Lazio vrea să arunce în aer relaţia cu fanii, cei mai extremişti din Italia.

Contestat violent pentru căderea echipei romane în zona retrogradării, preşedintele Claudio Lotito a făcut două transferuri "explozive": Hitzlsperger şi Golasa. Mijlocaşul german, de la Stuttgart, e militant antifascist, anunţînd că "va continua la Roma lupta contra extremismului de dreapta şi a discriminării minorităţilor". Iar ziarul Bild l-a avertizat de gafă, amintindu-i de saluturile fasciste ale ex-lazialului Di Canio (foto). Cealaltă achiziţie, un mijlocaş israelian, a fugit de la Maccabi Haifa ca să scape de armată, fiind desfiinţat de tatăl său.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
 •  17 Februarie 2010, 00:02
Postat de pe 04 Februarie 2010, 10:17

oriq din cate stiu ,laazio e o echipa nazista si dupa nume.....

lazio echipa nazista dupa nume? din cate stiu numele de lazio vine de la regiunea Lazio in care e cuprinsa si Roma

durden
durden  •  04 Februarie 2010, 11:37
Postat de pe 04 Februarie 2010, 04:02

Foarte bine, asa mai scapa si Lazio de imaginea proasta. Pana la urma pot sa fie evrei, negri, verzi, ce-or fi, fotbal sa joace.

stai tu linistit,ca depinde din ce punct de vedere privesti.pt unii e imagine foarte buna si treaba cu extremismul de dreapta atrage foarte multi suporteri din lumea intreaga.altfel,lazio nu ar fi avut suporteri in afara italiei la performantele care le-a avut.asa insa se bucura de un "fan base" destul de mare

 •  04 Februarie 2010, 11:09

Nu vor avea probleme, cata vreme vor juca bine. Daca vor juca prost, poate sa-i cheme si Mussolini, ca tot o sa-i huiduie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează