INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Transferuri bombă la Barcelona » David Luiz a căzut în plan secund! Catalanii vor alt fundaş din Premier League şi o vedetă a lui Juventus

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 11:17

Barcelona a avut un sezon ratat pînă acum, doar cîştigarea campionatului putînd schimba ceva din actualul sezon 2013/2014, însă şansele pentru La Liga sînt destul de mici.

Pentru a schimba calitatea echipei în sezonul viitor, şefii Barcelonei au făcut planul de transferuri. Leo Messi a pus o condiţie pentru a semna noul contract, anunţînd că îl vrea pe Kun Aguero în Spania.

Dar oficialii Barcelonei au pe listă şi alţi jucători importanţi. Ziarul de casă al Barcelonei, Mundo Deportivo, a anunţat astăzi că Vincent Kompany şi Paul Pogba sînt principalele ţinte ale echipei pentru noul sezon.

Se pare că Luis Enrique, anunţat ca posibil succesor al lui Gerardo Martino, i-a cerut pe cei doi. Unul dintre motive este şi înălţimea scăzută a lotului actual al Barcelonei, iar cei doi au 1.91 (Kompany), respectiv 1.88 (Pogba).

Barcelona întîmpină însă dificultăţi la aceste potenţiale achiziţii, mai ales că belgianul este căpitanul lui Manchester City şi primeşte un salariu imens în Premier League.

Mai mult, în cazul lui Pogba, Barca are şi un rival important, pe Real Madrid. Florentino Perez vrea cu orice preţ să-l transfere, mai ales după ce a şi primit acceptul lui Zinedine Zidane, fostul mare jucător al naţionalei Franţei şi al lui Real Madrid. Un transfer al lui Pogba de la Juventus s-ar putea face în schimbul a aproximativ 60 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ambro2000
ambro2000  •  07 Mai 2014, 22:03
Postat de ciuraru pe 07 Mai 2014, 15:36

N-are Barcelona bani de Pogba. Singurele care il pot lua sunt Real, City, PSG.

Si atunci cum l-a luat pe Neymar ?

plesan
plesan  •  07 Mai 2014, 20:09
Postat de ciuraru pe 07 Mai 2014, 15:36

N-are Barcelona bani de Pogba. Singurele care il pot lua sunt Real, City, PSG.

da bre Barca nu are bani de Pogba de aia da salari de zeci de milioane de euro anual la jucatori ca nu are bani de 1 jucator..asa nici de Neymar nu a avut bani ,ai dreptate ;)

zurix
zurix  •  07 Mai 2014, 18:00

Mai carpiti mult echipa asta moarta? Nimeni nu-si da seama ca degeaba aduci 1-2 jucatori intr-un sistem care deja e mort?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează