CAMPIONATE  ·  REPARAŢIE MORALĂ DUPĂ 25 DE ANI

Trapattoni: "Am putea restitui Cupa cîştigată la Heysel"

Articol de — Miercuri, 31 Martie 2010, 00:00

La un sfert de secol de la finala de tristă amintire a Cupei Campionilor Europeni de pe Heysel, Juventus - Liverpool 1-0, fostul antrenor al torinezilor vrea să renunţe la trofeu! "Sub aspect etic am putea lua în consideraţie decizia de a da înapoi Cupa", a declarat ieri Giovanni Trapattoni, actualul selecţioner al Irlandei, la emisiunea "Chiambretti Night".


În urma gravelor incidente produse între suporteri în mai 1985, au murit striviţi în tribune 39 de fani, în majoritate englezi. Tehnicianul italian a recunoscut că i s-a propus să revină la Juve în locul lui Ciro Ferrara, dar a refuzat: "Era imposibil să mă împart între club şi echipa naţională. Aş fi fost neserios".Cum au motivat judecătorii arestarea lui Mario Iorgulescu. Detalii uluitoare

Libertatea

Comentarii (4)

 •  08 Aprilie 2010, 12:42

Adevarul e ca nimeni n-a vrut cupa aia. Jucatorii lui Liverpool au declarat in acea seara ca nimanui nu-i statea gandul la finala si la trofeu. Juve a castigat dintr-un penalty acordat dupa un fault petrecut la 3 metri in afara careului. Jucatorii lui Liverpool n-au protestat deloc pt ca rezultatul avea prea putina importanta avand in vedere tragedia petrecuta. Meciul ala s-a jucat doar pt ca asa a vrut UEFA.

 •  31 Martie 2010, 17:51

Esti un mos senil daca ai zis asa ceva. Dupa ce ca au murit si mai multi italieni si tot englezi au inceput bataia tot Juve sa aiba de suferit .Taci din gura mos senil daca nu te mai duce capu sa te izoleze cineva.

 •  31 Martie 2010, 14:20

Gsp pistilor informativa,nu am murit englezi ci italieni datorita englezilor.Fanii englezi au sarit la bataie iar italienii sau retras intr-o parte a tribunei care sa daramat.Dar voi scrieti fara sa cititi numai asa ca sa fie citit de alti care sunt si ei in mare parte necunoscatori.Forrza Juve

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1