INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

Trezeguet a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu River Plate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 14:27

Fostul internaţional David Trezeguet, campion mondial cu naţionala Franţei în 1998 şi european în 2000, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu River Plate (liga a doua argentiniană), a anunţat, marţi, clubul din Buenos Aires, citat de AFP.

Trezeguet, în vârstă de 34 de ani, şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea Baniyas (Emiratele Arabe Unite), pentru care a evoluat în trei meciuri. Atacantul francez de origine argentiniană ar putea debuta la noua sa echipă în 4 ianuarie 2012. El va încerca să-i ajute pe "milionari" să revină în prima ligă, după ce au retrogradat pentru prima dată în istorie, sezonul trecut.

River Plate ocupă locul 2 în liga secundă, la două puncte de formaţia Cordoba Institut. Trezeguet, născut la Ruen în Franţa, fiul unui francez şi al unei argentiniene, s-a format ca jucător la Club Atletico Platense, într-o suburbie a oraşului Buenos Aires, înainte de a ajunge la AS Monaco, în 1995. El a mai evoluat la Juventus Torino (2000-2010) şi Hercules Alicante (2010-2011). Soţia sa, Beatrice, este din Alicante.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close