INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Trimite Man. United titlul la Liverpool? » City, obligată să câștige pe Old Trafford în Manchester derby + cotă mărită pentru un gol

Kun Aguero e jucătorul care trebuie s-o facă pe City din nou campioană
Kun Aguero e jucătorul care trebuie s-o facă pe City din nou campioană

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 11:56

Manchester United și Manchester City se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, într-o partidă restantă din etapa a 31-a din Premier League. 

Derby-ul din Manchester este ultimul obstacol pentru „cetățeni” în drumul spre cel de-al șaselea titlu din istorie. Programul e lejer pentru City și Liverpool în ultimele trei etape, despărțite acum de două puncte, astfel că rezultatul de pe Old Trafford poate stabili campioana din Premier League.

După un start excelent cu Solskjaer pe bancă, United s-a stins și trece printr-o perioadă de coșmar, 6 înfrângeri în ultimele 8 partide! Mai mult, „diavolii” au un palmares dezastruos în ultimele șapte derby-uri cu City de pe Old Trafford: o victorie, un egal și CINCI înfrângeri! Miza e uriașă și pentru United, care poate rata Liga Campionilor în cazul unui pas greșit. 

Se anunță un meci ofensiv, mai ales că în ultimii 19 ani au fost numai 4 remize fără goluri. Pariorii pot profita și ei de spectacolul anunțat în derby-ul din Premier League, mai ales că un bookmaker important oferă cel puțin un gol marcat în meci o cotă de 4, în loc de 1.002 (detalii AICI)!

  • City are 17 victorii și o înfrângere în ultimele 18 partide oficiale;
  • „Cetățenii” au șapte victorii și trei înfrângeri în ultimele deplasări din Premier League;
  • United are două victorii și șase înfrângeri în ultimele 8 meciuri;
  • Pe Old Trafford, „diavolii roșii” au câștigat numai trei dintre ultimele șapte partide;
  • City a câștigat șapte dintre ultimele 13 derby-uri cu rivala United;
  • Din 2009, numai în trei rânduri s-a încheiat derby-ul din Manchester fără gol marcat;
  • City are o singură deplasare fără gol în 2019, 0-1 la Tottenham.

La o casă de pariuri, cota pentru cel puțin un gol înscris în meci de oricare dintre echipe este mărită de la 1.002 la 4.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 50 lei, ceea ce înseamnă că un gol marcat în United - City îți poate aduce 200 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 4

 

Cine câștigă derby-ul din Manchester?

United
Se termină egal
City

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează