INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Gabriel Torje, mesaj după cutremurele din Turcia: „ Sunt foarte multe decese și foarte mulți oameni dispăruți. Mă bucur că Maxim nu a fost acolo”

Foto: Imago +14   FOTO
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2023 16:12 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 16:43

Gabriel Torje (33 de ani) a vorbit despre situația tragică din Turcia, țară lovită azi de o două cutremure mari și mai multe replici ale acestora.

  • Primul cutremur de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc la ora 04:17 dimineață, la adâncimea de 17,9 de kilometri, în partea de sud a țării, în provincia Gaziantep.
  • Al doilea seism de peste 7 grade s-a produs la o distanță de circa 100 de kilometri de epicentrul primului, la ora 13:25.
  • Bilanțul victimelor este în continuă creștere, toți mai mulți oameni sunt extrași de sub dărâmături.

Legitimat la Genclerbirligi, în Ankara, fostul jucător de la Dinamo și Farul a spus că în capitala Turciei nu au fost probleme.

Marius Șumudică a fost la un pas să revină în Turcia: „În urmă cu 3 săptămâni, am avut ofertă de la Gaziantep. Dumnezeu m-a vrut departe de acele locuri”
TURCIA
Marius Șumudică a fost la un pas să revină în Turcia: „În urmă cu 3 săptămâni, am avut ofertă de la Gaziantep. Dumnezeu m-a vrut departe de acele locuri”

Gabi Torje, după cutremurele din Turcia: „E o tragedie mare”

„Eu sunt în Ankara. S-a simțit și la noi, mai ales cel de după-amiază. E o tragedie mare, vă dați seama. Sunt foarte multe decese și foarte mulți oameni dispăruți. E clar că nu se poate juca în momentele astea. Sunt sportivi dispăruți. Cu natura e greu să te pui

Cel puțin o săptămână nu se va juca. Prioritar este acum să fie salvați cât mai mulți oameni și să fie ajutați și cei care au pierderi materiale.  Sincer să fiu, de abia adormisem, că am avut meci ieri. Nu am simțit cutremurul noaptea”, a spus Gabi Torje, potrivit digisport.ro.

Mă bucur pentru Maxim că nu era acolo. El stă foarte aproape de locul unde a fost epicentrul.

- Gabi Torje

Multe cluburi își caută sportivii.

  • 3 persoane de la Hatay sunt dispărute, printre care un jucător, internaționalul ghanez Christian Atsu, 31 de ani, și directorul tehnic. Atsu a mai jucat la Newcastle, Vitesse și Everton, printre altele. Înainte să se transfere la Hatayspor, a jucat la Al-Raed, echipa lui Marius Șumudică.
  • Malatyaspor, din liga secundă de fotbal, a anunțat că nu are informații despre goalkeeperul Ahmet Eyüp Türkaslan, 28 de ani.
  • Iskenderun, din divizia a treia, nu găsește doi membri ai staffului tehnic. "Toți cei de la club, jucători, tehnicieni, oficiali, îi căutăm, încercăm să îi salvăm. Avem avem nevoie de ajutor de urgență", a comunicat Iskenderun.
  • Nu mai puțin de 14 jucătoare de la echipa de volei din Hatay au fost prinse sub dărâmături, după ce clădirea în care stăteau s-a prăbușit. Alți șase voleibaliști din Malatya sunt căutați.
  • Taha Akgül, campion olimpic, mondial și european la lupte libere, susține că 40 luptători sunt și ei sub dărâmături la Kahramanmaraş, epicentrul cutremurului.

Citește și: 

Mesaj tulburător al unui nume mare în Turcia: „Aici e numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne!”. Toate competițiile, suspendate!

Valentin Gheorghe a oferit o reacție pentru GSP, după cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter produs în Turcia: „Astea sunt drame”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dansss
Dansss  •  07 Februarie 2023, 00:20
Postat de sughibughi pe 06 Februarie 2023, 17:00

constructii turcesti...

Tu te auzi ce vorbesti????? “Constructii turcesti”…….. La cutremurul din ‘77, cladirile care s-au prabusit in Bucuresti, tot turcesti au fost??? Si un cutremur de minim 6 este considerat dezastru, dar unul de peste 7”! Ai gasit cel mai potrivit comentariu

mache01
mache01  •  06 Februarie 2023, 21:07

A activat gsp-ul reteaua de *** din turcia ca sa ne trimita update-uri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sughibughi
sughibughi  •  06 Februarie 2023, 17:00

constructii turcesti...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează