INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RB LEIPZIG

Turcii l-au amețit de tot pe Werner » Out și de la națională!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2017 10:19

Timo Werner, atacantul lui RB Leipzig, are în continuare probleme circulatorii și foarte probabil nu va juca nici în preliminariile CM 2018, după ce a fost schimbat în meciul cu Beșiktaș din Liga Campionilor.

Timo Werner, atacantul de 21 de ani al lui RB Leipzig, nu e bine deloc. Amețelile provocate de atmosfera incendiară de la Istanbul, care la mjlocul săptămânii trecute l-au determinat să ceară înlocuirea în minutul 32 al partidei cu Beșiktaș, nu i-au trecut nici acum!

Antrenorul Ralph Hasenhuttl n-a avut de ales și duminică nu l-a folosit deloc pe golgeterul său (5 goluri în Bundesliga 2017-2018) în deplasarea de la Koln (2-1).

Iar clubul insistă ca și selecționerul Joachim Low să procedeze la fel în preliminariile CM 2018, unde campioana lumii întâlnește joi Irlanda de Nord, în deplasare, și trei zile mai târziu Azerbaidjanul, la Kaiserslautern.

"Nici măcar n-are rost să se prezinte la convocare", a apreciat directorul sportiv al lui RB, Ralf Rangnick: "Mai important e ca Timo să termine de făcut analizele și testele recomandate de medici pentru a stabili apoi tratamentul pe care-l va urma". 

6 goluri a înscris Werner în 8 meciuri jucate pentru naționala Germaniei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  02 Octombrie 2017, 16:23

Ce titlu de articol e acesta? Cum adica l-au ametit?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close