INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gest rar: patronul clubului Almeria va dona 200.000 de euro primăriei pentru a cumpăra vaccinuri Covid-19

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 21:46 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 21:48

Turki Al-Sheikh, propietarul clubului spaniol Almeria, a anunțat că va dona primăriei din oraș 200.000 de euro, bani care vor contribui la bugetul pentru achiziția de vaccinuri Covid-19.

Magnatul din Arabia Saudită a declarat că a recurs la acest gest ca mulțumire față de gesturile de afecțiune primite din partea fanilor Almeriei după ce a trecut printr-o „boală stresantă”.

„După tot sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor din orașul meu iubit, Almeria, în timpul bolii mele dureroase, sunt aici. M-am recuperat și vreau să returnez o mică parte din tot ce am primit, așa că voi dona 200.000 de euro pentru a cumpăra vaccinul Covid-19. Primăria din Almeria ne va ajuta să îl distribuim printre oamenii orașului nostru. Sunteți în inima mea”, a anunțat șeicul printr-un comunicat.

Turki Al-Sheikh a preluat Almeria în august 2019 cu scopul de a readuce clubul în prima divizie. În prezent, echipa e în liga secundă. El nu a dezvăluit care a fost boala cu care s-a confruntat și pentru care s-a tratat în Statele Unite.

Citește și alte știri:

„Averea lui Maradona a fost topită! I-au furat tot” » Gazzetta publică primul raport cum s-au risipit milioanele lui Diego! Din ce ajunsese să trăiască

Stadionul Ghencea a intrat oficial în administrarea CSA Steaua! Ludovic Orban: „Sperăm că va găzdui echipe care să facă performanță la nivel european”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
randoomstar
randoomstar  •  27 Noiembrie 2020, 22:23

bine ca asemenea oameni nu vin la vitan barzesti. super gest.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează