INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UDINESE - INTER 0-2

Udinese - Inter 0-2 // Ionuț Radu putea fi titular la Inter, dar a apărat o rezervă cu febră care făcea tuşa de 1.200 de zile!

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 10:12

Udinese - Inter 0-2 // Ionuţ Radu (22 de ani) n-a vrut să fie rezerva lui Handanovic la Inter, iar slovenul și-a rupt un deget şi a fost înlocuit ieri de ezitantul Padelli, în care Antonio Conte nu are deloc încredere.

Ce soartă crudă pentru Ionuţ Radu! Plecat de la Genoa pentru că nu suporta să fie rezerva lui Perin, a avut surpriza să afle că nu-i titular nici în faţa lui Colombi!

Udinese - Inter 0-2 // Șansă ratată de Ionut Radu

N-a vrut să se întoarcă la Inter, clubul de care aparţine, şi a ratat şansa de a apăra cu Udinese. Da, pentru că Handanovici s-a accidentat la un deget de la mână şi Conte a ajuns în situaţia de care se temea îngrozitor. Berni era suspendat, aşa că nu mai era de ales decât între Padelli şi un goalkeeper de numai 17 ani, Filip, băiatul lui Dejan Stankovici. Şi nerazzurrii au tremurat şi vor suferi, fiindcă Samir are fractură şi va lipsi între trei şi patru săptămâni, ratând inclusiv derbyul cu Milan!

„Handanovic e acum cel mai bun din Europa"

Primul lucru la care m-am gândit era să mă fac bine pentru că după-amiază aveam febră şi ştiam că nu mai apărasem de 1.200 de zile, aşa că era dificil să îmi stăpânesc şi emoţiile. Când Samir s-a lovit, am zis că nu are ceva serios, dar văzând că nu s-a antrenat am înţeles că o să-mi vină rândul. Am învăţat multe de la cel mai bun portar din Europa, am crescut şi cred că am făcut un meci bun", susţine debutantul în acest sezon.

„Handanovici s-a accidentat cu 3-4 ore înaintea închiderii mercato şi după ce Radu fusese deja împrumutat la Parma. Dacă se întâmpla cu o zi mai devreme, poate i s-ar fi găsit un înlocuitor” 
- Corriere dello Sport, cotidian italian 
 

A inspirat nesiguranţă

Noroc că a rezolvat Romelu Lukaku partida de pe Dacia Arena, cu o „dublă" (2-0), imitându-i pe Ronaldo şi Immobile, şi o menţine pe Inter la trei puncte de Juventus. Altfel, cu Padelli în poartă era mai mult de suferit.

„Titular în Serie A după trei ani şi jumătate, a scăpat de două ori respingând în corner. Nesigur la centrările din benzi, imprecis cu mingea la picior, Conte n-a fost deloc mulţumit pe margine de Padelli", l-a caracterizat cotidianul Gazzetta dello Sport, care i-a acordat, totuşi, nota 6, doar Vecino şi Esposito primind mai puţin.

11 goluriîn 11 meciuri în deplasare din Serie A are Romelu Lukaku, record. Inter a cucerit 29 de puncte din 33 posibile „afară", egalându-şi performanţa din 2006-2007

vezi și:

Steven Gerrard, impresionat deja de Ianis Hagi: „Ador asta la el” » „Tricolorul” replică: „Eu pot oferi scânteia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gigelos
gigelos  •  03 Februarie 2020, 12:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  03 Februarie 2020, 12:20

De acum nu se mai discută cine e titular la Națională. Tătă rulz!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează