INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO

UEFA reacționează, dar nu dezminte: „Există posibilitatea ca Euro să fie organizat într-o singură țară”

Fanii lui Lokomotiv Moscova, foto: Guliver/gettyimages
Fanii lui Lokomotiv Moscova, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 10:54 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 12:17

UEFA a replicat la dezvăluirea făcută de Le Parisien, conform căreia turneul final va fi găzduit doar de Rusia anul viitor, din cauza pandemiei. 

Cotidianul francez Le Parisien a continuat un subiect despre care s-a tot discutat în ultima vreme, dar a dezvăluit ceva nou. Planul ca Euro 2020 să fie organizat într-o singură țară. Oferind și numele țării: Rusia! 

Răspunsul UEFA despre EURO

UEFA se teme că nu va putea merge până la capăt cu proiectul său, un turneu final în 12 orașe din 12 țări, tocmai din cauza pandemiei care lovește tot mai agresiv întregul continent, și se gândește serios să-l mute în Rusia, care a găzduit ultimul Mondial, în 2018.

Reacționând la această știre, stafful de presă al forului de la Nyon a comunicat pentru site-ul rus metaratings.ru că „momentan, nu există nicio schimbare față de ce a spus președintele Aleksander Ceferin la jumătatea lunii octombrie. UEFA plănuiește Euro 2020 exact cum era inițial. Nu există un plan B acum. Monitorizăm situația și așteptăm". 

A confirmat însă că varianta prezentată de Le Parisien nu poate fi scoasă din calcule: „Totuși, nu excludem posibilitatea ca Euro 2020 să nu se mai dispute în 12 țări, ci în 11. Sau în opt, în cinci ori chiar într-o singură țară".

București este unul dintre cele 12 orașe-gazdă ale competiției programată în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, având patru meciuri pe "Național Arena": trei în Grupa C și o optime de finală.

12 oraședin 12 țări ar trebui să organizeze Euro (Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Londra, Munchen, Glasgow, Roma și Sankt Petersburg)

Citește și alte știri despre Euro:

Liga Campionilor, liveTEXT » Real Madrid - Inter, meciul serii. Programul complet + cote

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează