INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

UEFA Nations League, etapa #3 » Germania reușește o victorie importantă și trece pe locul 2 în grupă. Vezi aici toate rezultatele zilei

Germania a învins Ucraina cu 2-1 // reutersconnect.com
Germania a învins Ucraina cu 2-1 // reutersconnect.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 00:15 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 23:57

Astăzi au avut loc 7 meciuri din UEFA Nations League, competiție importantă în vederea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, desfășurat în Qatar.

  • Aceasta este a doua ediție de UEFA Nations League, prima fiind câștigată de Portugalia în 2019

Vezi AICI clasamentele și programul complet din Liga Națiunilor!

Liga A, grupa 4:

FINAL: Spania - Elveția 1-0

Spania învinge în meciul cu Elveția (1-0) și reușește să își păstreze primul loc în grupa de Nations League. Singurul gol al partidei a fost marcat de Mikel Oyarzabal în minutul 14.

FINAL: Ucraina - Germania 1-2

Germania reușește o victori importantă prin care urcă pe poziția secundă în clasamentul grupei de Nations League. Golurile nemților au fost marcate de Mattias Ginter (20) și Leon Goretzka (49). Ucraina a redus din diferență în minutul 76 prin Ruslan Malinovskyi, acesta stabilind și scorul final al partidei.

Liga C, grupa 1:

FINAL: Luxemburg - Cipru 2-0

Luxemburg a învins Cipru cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate de Danel Sinani (12, 26) și păstrează diferența de 3 puncte față de locul 1, ocupat de Muntenegru.

FINAL: Muntenegru - Azerbaidjan 2-0

Muntenegru a învins Azerbaidjan cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Stevan Jovetic (9) și Igor Ivanovic (71). Muntenegrenii își păstrează altfel poziția în clasament, ocupând locul 1 cu maxim de puncte după primele 3 meciuri.

Liga D, grupa 1:

FINAL: Insulele Feroe - Letonia 1-1

Meciul dintre Insulele Feroe și Letonia s-a terminat la egalitate (1-1). Scorul a fost deschis de Letonia în minutul 25, prin golul marcat de Janis Ikaunieks. Trei minute mai târziu, feroezii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj prin golul marcat de Odmar Faero.

Andorra - Malta 0-0 » LIVE

Meciul dintre Andorra și Malta s-a terminat cu un scor de egalitate (0-0). Cele două echipe ocupă ultimele 2 poziții în grupa de Nations League, ambele având câte 2 puncte.

Liga D, grupa 2:

FINAL: Liechtenstein - Gibraltar 0-1

Gibralatar a reușit surpriza și a învins-o pe în deplasare pe Liechtenstein, golul fiind marcat de Tjay De Barr în minutul 10 al partidei. Astfel, Gibraltar trece pe primul loc al grupei, având maxim de puncte după primele 2 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

FOTO Penalty-ul inventat care a tranșat partida Ucraina U21 - România U21

Adrian Mutu, acuze incredibile la adresa arbitrului partidei Ucraina U21 - România U21: „A vorbit tot meciul în rusă cu adversarii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează