INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Uitați de Andrei Vlad! Declarații la superlativ despre David De Gea: "E Messi al portarilor. Strălucitor, îți taie respirația!"

De Gea a avut câteva intervenții senzaționale și în victoria de sâmbătă a lui United de la Waford, 2-1 // FOTO: Reuters
De Gea a avut câteva intervenții senzaționale și în victoria de sâmbătă a lui United de la Waford, 2-1 // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 13:13

Ben Foster, fost goalkeeper al lui United, îl descrie pe David De Gea, 27 de ani, spaniolul numărul 1 de la Manchester: ”Am auzit că David nu excelează la antrenamente. Tot ce face el la meciuri e natural”

Nu e Vlad "Messi al portarilor", cum credea patronul FCSB. Pentru Ben Foster, goalkeeperul lui Watford, fost la Man. United până în 2010, " David De Gea e Messi al portarilor. De ani de zile e cel mai bun din lume. E strălucitor. Unele parade, în momente critice, îți taie respirația".

E uimit că "uneori, spaniolul pare că nici nu e deranjat de aceste meciuri dificile. Își salvează echipa, se ridică și vrea să plece acasă".

Foster adaugă: "Tot ce face el la meciuri e natural. Am auzit că David nu excelează la antrenamente. Dar, la ora 3 după-amiază, adrenalina îl transformă, iar asta nu se va învață. Știe de fiecare dată cum trebuie să acționeze. Când e nevoie de el, De Gea e mereu acolo".

"Pentru orice tânăr portar, David De Gea e modelul potrivit. Are clasă mondială"
Ben Foster, portar Watford

70.000.000 €este cota lui David De Gea, potrivit transfermarkt.de

22 de meciuri
fără gol primit a avut De Gea la Man. United sezonul trecut (din totalul de 46 de partide)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  17 Septembrie 2018, 21:01

bre nea la jumate, ești chiar lipsit de bun simț, asociind în derâdere cuvintele spuse de jiji cu un portar de top și făcând mișto de bietul vlad, ca dup-aia să spui că patronul îl distruge și nu pseudoziariștii. apropo, dacă ești așa bazat, luminează-ne și pe noi câte șuturi a parat și câte goluri a luat de gea (de altfel un portar excelent) la recentul mondial. știi? sau pe vremea aia îi numărați oile lui jiji, să vedeți dacă vă dă cu soț?

kwd2018
kwd2018  •  17 Septembrie 2018, 18:34
Postat de lobbyone pe 17 Septembrie 2018, 14:02

respect andrei vlad/rapid viena/andrei ivan pentru ca a aruncat imediat pe jos fularul cu fc fcsb 2003 , nu a vrut sa se murdareasca pe maini de ***.

Diseara sarbatoriti locul 11? Faceti sarbatoare mare? Pentru mintile voastre sarace, ati fi in stare s-o treceti la realizari alaturi de incendierea peluzei si vestele ddb. Hai ca va arata Hermastandt ala sau cum i-o spune, ce inseamna sa fiti UNSPARI! Ca v-ati basicat cand v-am facut optari. Diseara facem poza la clasament si o punem la rusini dinamoviste. Adica pe o lista foarteeeeeeee lunga. Cum ar veni: RESPECT Hermannstadt!

749913671784643
Razvan Marcel  •  17 Septembrie 2018, 16:19

Cine a scris comentariu asta?pune pe Andrei Vlad cu De Gea.Cum ar pune patronul lui PSG ,pe oierul de Serviciu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează