INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Uli Hoeness a fost înlocuit la Bayern Munchen » Noul şef al lui Pep Guardiola şi Franck Ribery

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 03 mai 2014 09:50

Fostul preşedinte al Bayern Munchen Uli Hoeness a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă fiscală de peste 27 de milioane de euro, iar ieri a fost ales noul şef al clubului, la Adunarea Generală Extraordinară.

Astfel, Karl Hopfner a fost votat în funcţia de preşedinte al clubului Bayern Munchen. Hopfner, în vîrstă de 61 de ani, de peste 30 de ani oficial în cadrul clubului Bayern, a primit 99,6 la sută din voturi (1.593).

"Dragă Uli, ai o familie extraordinară, dar şi o familie la acest club. Îţi dorim să ai toată forţa necesată pentru vremurile dificile ce vor veni. Vei putea decide cu calm ce vrei să faci apoi", a spus Karl Kopfner înaintea votării.

Uli Hoeness, 62 de ani, a lăsat să se înţeleagă că va reveni la Bayern Munchen după ce îşi va ispăşi pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare. El încă nu a fost plasat în detenţie.

"Am făcut o greşeală mare şi mi-o asum. Iar atunci cînd voi ieşi din închisoare nu mă voi retrage", a spus Hoeness.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
the_champions
the_champions  •  03 Mai 2014, 12:12

Doar la noi i se tine lui MM locul cald !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close