INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Președintele onorific al lui Bayern intervine în cazul Lucas Hernandez: „E ridicol, complet lipsit de sens!”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 13:29 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 15:25

Uli Hoeness s-a pronunțat împotriva condamnării la închisoare a fundașului Lucas Hernandez, 25 de ani, pentru un episod de violență petrecut în 2017 față de actuala sa soție, Amelia.

Lucas Hernandez și-a găsit un avocat neașteptat în persoana președintelui onorific al lui Bayern. Uli Hoeness îl apără pe fundașul de 25 de ani în procesul pe care îl are pe rol la Madrid. 

„Este ridicol și complet lipsit de sens. E însurat și aceasta este soția lui. Acum trebuie să meargă la închisoare pentru ceea s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani? N-are nicio noimă!", a declarat fostul șef executiv al bavarezilor.

Lucas Hernandez și soția lui au încălcat interdicția

Francezul, aflat în 2017 la Atlético, a fost condamnat pentru violență domestică. O altercație cu iubita sa în mijlocul străzii. Și el, și Amelia de la Osa au primit o amendă și 31 de zile de muncă în folosul comunității și interdicția de a se mai apropia la mai puțin de 500 de metri unul de celălalt timp de 6 luni. 

O interdicție pe care nu au respectat-o. Cei doi, care au devenit ulterior soț și soție, s-au împăcat și au plecat împreună în vacanță în Bahamas. Tocmai pentru acea încălcare a interdicției, Lucas a fost condamnat la 6 luni după gratii. 

El s-a prezentat pe 18 octombrie în fața completului de judecată, care l-a învoit pentru a fi la meciul cu Benfica și i-a dat zece zile pentru a-și alege locul unde va fi închis. Dacă până atunci o instanță superioară nu îi va accepta apelul și nu îl va achita.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Din nou victima rasismului » Golgeterul lui Napoli, țintă în Derby del Sole: Roma a fost amendată

Moruțan, criticat în Turcia după primul derby pierdut: „Ce ar trebui să facă, dacă vrea să devină mai bun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează