INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Uli magazinerul » Gardienii îl ţin ocupat pe Honess în închisoare: ce sarcini are acum fostul preşedinte al lui Bayern

Honess ar putea trece curînd într-un regim de semidetenţie (ziua acasă, seara în arest)
Honess ar putea trece curînd într-un regim de semidetenţie (ziua acasă, seara în arest)

Articol de - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 22:10

Condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru evaziune fiscală, fostul boss al lui Bayern munceşte de la 9:00 la 15:30 zilnic şi primeşte 1,12 euro pe oră.

Uli Honess nu se plictiseşte deloc în penitenciarul de la Landsberg. După 14 zile "de adaptare", la începutul lui iunie, şi cîteva zile petrecute în spital, din cauza unor probleme cardiace, fostul preşedinte al lui Bayern a fost declarat apt de muncă. Iar conducerea l-a numit magaziner.

Honess lucrează zilnic de la 9:00 la 15:30, timp în care distribuie uniforme noilor deţinuţi, lenjerie de pat şi are în sarcină inclusiv evidenţa produselor de curăţat (detergenţi, găleţi, mopuri). Este plătit cu 1,12 euro pe oră, dar, potrivit taboidului Bild, ar putea ajunge pînă la 1,87 euro pe oră.

După două luni, el va primi şi cîte o zi liberă pe săptămînă. Dacă optează să le adune, mai tîrziu îi pot fi scăzute din pedeapsa de 3 ani şi jumătate pentru evaziune fiscală.

28,5 milioane e suma pe care Honess o datorează fiscului german

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  14 August 2014, 18:10
Postat de shogun_blue pe 14 August 2014, 11:07

pana si puscariasi in Germania castiga mai mult decat sal. mediu pe economie in Rumania...tine-o tot asa Ponta..sa traiesti bine

De ce oare nu-i multumesti matelotului chior, care in 10 ani de condus, avand toate haturile in mana, ne-a nenorocit pe toti !!

shogun_blue
shogun_blue  •  14 August 2014, 11:07

pana si puscariasi in Germania castiga mai mult decat sal. mediu pe economie in Rumania...tine-o tot asa Ponta..sa traiesti bine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează