INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ultima dorință a lui Diego Maradona » Mesajul sfâșietor dezvăluit de presa din Argentina: „Ai grijă de îngerul meu”

Diego Maradona și fiul său, Diego Fernando // foto: Instagram @ diegofernandomaradona13 +38   FOTO
Diego Maradona și fiul său, Diego Fernando // foto: Instagram @ diegofernandomaradona13

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 10:31 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:31

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani. Diego i-a trimis mesaj iubitului fostei sale soții, Verónica Ojeda: „Mario, să ai grijă de ea. Am mulți copii, dar la Diego Fernando țin cel mai mult”.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Presa argentiniană a aflat conținutul ultimului mesaj primit de rude de la Maradona chiar în ajunul tragediei. Ziaristul Luis Ventura a publicat „testamentul” sentimental, transmis în format audio lui Mario Baudry, actualul partener al fostei soții, Verónica Ojeda: „Bună Mario, sunt Diego. Știu că ți se va părea incredibil, dar văd că Vero e fericită cu tine, mi-a spus că sunteți împreună și ai mare grijă de ea”.

Ultima dorință a lui Diego Maradona

D10S i-a dezvăluit atunci ultima dorință, pentru Diego Fernando (7 ani), prevestindu-și moartea: „Ai grijă și de îngerul meu, care nu se compară cu nimic. Uite, am o mulțime de copii, dar știu că la el țin cel mai tare. Te îmbrățișez”.

Deocamdată, Veronica Ojeda, care are o relație din iunie 2019 cu fostul șef al cabinetului Sergio Berni, nu a dorit să dea nicio declarație. Oficial, „El Pibe de oro” are cinci copii: doi băieți, Diego Sinagra și Diego Fernando Maradona Ojeda, și trei fete, Giannina, Dalma și Jana Maradona.

+34 FOTO

VIDEO. Iosif Rotariu, șocat de vestea morții lui Diego Maradona: „Parcă s-a rupt ceva din mine când am auzit”

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

VIDEO Salt Bae, gest superb în memoria lui Diego Maradona: „Va fi totdeauna pentru tine!”

Ultima echipă a lui Diego Maradona, omagiu pentru fostul antrenor » Victorie la primul meci după dispariția lui „El Pibe D'Oro”

Moment emoționant pe „Bombonera” » Dalma, fiica lui Maradona, a asistat la partida dintre Boca Juniors și Newell's Old Boys şi a izbucnit în plâns

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează