INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ultima fiţă a lui Ronaldo! A rezervat o lojă doar pentru el şi iubita lui

Cristiano şi Irina sînt împreună de 2 ani
Cristiano şi Irina sînt împreună de 2 ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 09:46

Cristiano Ronaldo, care s-a autodeclarat frumos, bogat şi mare fotbalist, arată că este atent şi la latura sa artistică. Atacantul lui Real Madrid  a cumpărat o întreagă lojă a unei săli, pentru a urmări un spectacol de balet alături de iubita sa, Irina.

Ronaldo a cheltuit 700 de euro pentru a rezerva loja de 6 locuri, lăsînd 4 dintre acestea libere pentru a fi singur şi nederanjat alături de Irina, în timpul "Frumoasei din Padurea Adormită", de Tchaikovsky.

Soluţia găsită de Cristiano a fost o reuşită doar parţial, pentru că înainte şi după spectacol a fost asaltat de fani şi fotografi, iar în timpul reprezentaţiei cei din sală erau mai atenţi la el decît la ce se întîmpla pe scenă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  18 Septembrie 2011, 22:17

si ce daca? o loja pe stadionul national costa 3000 de euro!!! asa ca ... lasati-o balta. omul isi permite pentru ca e unul din cei mai talentati si mai bun fotbalisti din lume. foarte bine ca si-a permis placerea asta.

pitijosnic
pitijosnic  •  18 Septembrie 2011, 14:22

Pai daca messi ar fi facut la fel, articolul vostru s ar fi numit"in timp ce ronaldo conduce msini de sute de mii de euro, messi merge la piese de chaikovsky

alexoprica
alexoprica  •  18 Septembrie 2011, 14:23
Postat de eu__ pe 18 Septembrie 2011, 11:00

da' piticu' paduchios face si altceva inafara ca joaca fotbal la farsa? ca despre el nu scrie nimeni nimic...

o mai fi facand, da nu cheama presa sa-l filmeze oriunde se duec

Vezi toate comentariile (8)
Comentează