INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

ULTIMA ORĂ // Mircea Lucescu ajunge mâine la Istanbul să negocieze cu președintele lui Beșiktaș!

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 21:01

Ahmet Nur Çebi, liderul clubului lui Beșiktaș, speră ca Mircea Lucescu (74 de ani) să accepte oferta sa de a deveni director sportiv și a-l ajuta pe Sergen Yalçın, antrenorul alb-negrilor.

De două săptămâni încearcă Ahmet Nur Çebi, președintele turcilor, să-l atragă pe Lucescu la clubul din Istanbul, ca director sportiv. O delegație a alb-negrilor a venit la București să negocieze cu tehnicianul în vârstă de 74 de ani, care ar trebui să-l ajute pe Sergen Yalçın, noul antrenor al „vulturilor".

Luce le-a cerut turcilor atunci un timp de gândire. Iar mâine, el va zbura spre metropola de pe Bosfor pentru o discuție finală cu Ahmet Nur Çebi. Liderul lui Beșiktaș e optimist, sperând ca Lucescu să accepte oferta. 

„Îl iubesc mult pe Mircea Lucescu. Îl respect la fel de mult, nu am spus niciodată nimic rău despre el. Pe orice post ar veni aici, aș lucra cu plăcere", a declarat antrenorul Sergen.

vezi și:

Romelu Lukaku vrea să se răzbune pe Ibrahimovic pentru o „aroganță” din vremea când erau colegi la United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează