INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ Transfer oficial la Barcelona: a fost prezentat deja pe site-ul catalanilor!

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 21:09

FC Barcelona a oficializat în această seară împrumutul lui Jeison Murillo (26 de ani). Catalanii au plătit 2,5 milioane pentru a-l lua 6 luni pe stoperul columbian.

În cazul în care Barcelona va fi mulțumită de Murillo, atunci în vară va mai plăti 25 de milioane de euro pentru a activa clauza de cumpărare.

Sport.es a anunțat azi că pe acest post de fundaș central s-au luptat doi jucători. Jeison Murillo și Andreas Christensen de la Chelsea, jucător de 22 de ani cu o cotă de 35 de milioane de euro.

Murillo a strâns doar 3 meciuri în toate competițiile la Valencia în acest sezon. Jucătorul cumpărat de "lilieci" de la Inter, în vară, pentru 12 milioane de euro , nu s-a putut impune.

Columbianul a jucat în cariera sa la Deportivo Cali, Depor Aguablanca, Granada, Cadiz, Las Palmas, Inter și Valencia.

barcelona murillo

26 de meciuriare Murillo în naționala Columbiei, pentru care a marcat un gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Decembrie 2018, 23:40

Ce conducere tâmpită are Barcelona!

10154099813529868
Cami Nebi  •  20 Decembrie 2018, 21:58

A mai venit in iarna si Yerry Mina,tot columbian si a plecat mai repede decat a venit!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează