INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAUL GASCOIGNE

Ultima şansă! Gascoigne a ieşit de la dezintoxicare: "Nu o să mai beau niciodată!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 13:46

Aşa se jură Paul Gascoigne, fostul mare fotbalist englez, care va reveni în acest weekend acasă după ce a petrecut o lună într-o clinică de dezintoxicare din Statele Unite.

Gazza, acum în vîrstă de 45 de ani, spune că s-a reechilibrat şi că nu mai are de gînd să pună gura pe alcool. În ianuarie el a suferit o cădere care l-a determinat să se interneze la dezalcoolizare. Într-o emisiune de televiziune, un Gascoigne vizibil îmbătrînit a apărut atunci plîngînd şi tremurînd incontrolabil.

Tratamentul din clinica din Arizona i-a fost plătit printr-o chetă organizată de prietenii lui, care au strîns bani pentru a-l interna pe Gascoigne la clinica The Cottonwood din Tucson, unde o săptămînă de tratament costă 10.000 de dolari.

"Ne bucurăm că Paul s-a îndreptat şi că vine acasă. O să ne străduim şi noi, prietenii, să-l ţinem departe de băutură", a declarat un prieten de-al său.

Marele mijlocaş englez a şocat asistenţa care plătise 120 de euro să-l vadă
Aflat la Northampton la un eveniment caritabil, "Gazza" a tremurat oribil şi a înjurat în faţa a 500 de invitaţi, ce plătiseră 120 de euro ca să-l vadă! S-a îmbătat şi n-a mai putut ţine discursul. "E tragic, parcă eram la înmormîntare! Am plătit pentru o seară în care să celebrăm un erou al fotbalului, însă Paul parcă avea Parkinson. Moare în faţa noastră", a spus un invitat. Internat de multe ori la dezalcoolizare, Gascoigne (10 goluri în 57 de jocuri pentru Anglia), s-a bîlbîit şocant: "Îmi pare rău, trei zile de whisky!". VIDEO AICI CU EVENIMENTUL!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
plischi
plischi  •  09 Martie 2013, 08:57

nu o sa mai bea niciodata... tzinand paharul in mana stanga!

thumbzilla
thumbzilla  •  08 Martie 2013, 17:39

daca are vointa poate sa se abtina.el trebuie sa inteleaga ca nu are voie nici macar sa guste bauturi alcoolice,si probabil stie asta.

ockiu
ockiu  •  08 Martie 2013, 16:05

eu nu cred ca nu o sa revina la vechiul sport.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează