INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ultimatum pentru Ronaldinho!

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Patronul Milanului, Silvio Berlusconi, l-a convocat deunăzi la reşedinţa sa pe Ronaldinho - scrie cotidianul Corriere dello Sport.

 

Premierul Italiei i-ar fi cerut brazilianului să renunţe la viaţa de noapte şi să se concentreze exclusiv asupra fotbalului după ce, în ultimul timp, evoluţiile lui au înregistrat o pantă descendentă: " Milan trebuie să fie pe primul loc în planurile tale".

Aflat pe punctul de a-şi prelungi contractul cu rossonerii pînă în 2013, Ronaldinho a fost sancţionat inclusiv de selecţionerul Braziliei, Dunga. Acesta nu l-a mai convocat după evoluţia slabă din derby-ul cu Inter şi după ce-a auzit despre escapadele sale nocturne.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  12 Februarie 2010, 21:08

Exact=)) Plus ca tricoul este din sezonul 2007-2008. Ronaldinho nici nu era la Milan atunci:))

 •  12 Februarie 2010, 12:57

bestial=))))

 •  12 Februarie 2010, 12:37

Daca avea seriozitatea lui Banel Nicolita asta ar fi luat de 5 ori la rand balonul de aur !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează