INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Ultimele transferuri vehiculate în Europa! Juan Mata, Eden Hazard şi Diego Lopez sînt asaltaţi de oferte

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 20:49

Echipele mari din Europa nu obişnuiesc ca în perioada de mercato din iarnă să facă prea multe transferuri importante, însă în acest an situaţia pare puţin schimbată.

După ce presa din Brazilia a anunţat că Dante va ajunge la Manchester United, France Football scrie că Eden Hazard e la un pas de a pleca de la Chelsea.  Francezii anunţă că PSG a pregătit 80 de milioane pentru a-l aduce pe belgian.

Şi despre Manchester City se scrie că ar putea transfera încă un portar. Dacă pînă acum îl vînau pe Iker Casillas, de această dată englezii şi-au manifestat interesul pentru Diego Lopez, titularul din poarta Realului.

The Telegraph anunţă că Manchester United îl doreşte insistent pe Juan Mata, jucător pentru care a pregătit 37 de milioane de lire, mai ales după ce echipa lui Mourinho l-a adus pe Matic de la Benfica.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
k-ras
k-ras  •  22 Ianuarie 2014, 15:15
Postat de brto pe 22 Ianuarie 2014, 10:40

Fabregas este mai bun decat Hazard, totusi vorbim de un fost capitan al lui Arsenal la 23 de ani si campion mondial si european, Hazard mai are de mancat sa ajunga la nivelul lui Cesc.

Un FOST capitan a lui Arsenal,care la un moment dat sa stins,la fel ca si dupa transferul la Barcelona.Cat despre campion mondial si european....da...a fost si el acolo....:)

brto
brto  •  22 Ianuarie 2014, 10:40
Postat de a.stef pe 22 Ianuarie 2014, 00:02

cum sa fie aia 2 mai buni decat Hazard? :)))))))))))))

Fabregas este mai bun decat Hazard, totusi vorbim de un fost capitan al lui Arsenal la 23 de ani si campion mondial si european, Hazard mai are de mancat sa ajunga la nivelul lui Cesc.

valiii
valiii  •  22 Ianuarie 2014, 00:18

daca united ii transfera pe dante si mata + sa revina rooney si van persie pot spera la locul 4 desi pe asta vreau sa-l ia liverpool:D hazard nu cred ca pleaca de la chelsea,e motorul echipei in momentul de fata si sa fim seriosi..ultimul lucru de care are nevoie abramovici sunt bani..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează