INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAȚIONALA

Ultimele vești despre Chiricheș. Italienii anunță că lipsește până în aprilie. Înlocuitorul său poate fi Drăgușin

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 19:18 / Actualizat marti, 14 martie 2023 21:17

Selecționerul Edi Iordănescu are șanse practic nule să conteze pe căpitanul naționalei (33 de ani) în debutul preliminariilor Euro 2024. Accidentarea musculară la aductori, suferită acum două etape în partida cu Sassuolo, îl ține pe bară încă două săptămâni cel puțin.

Revine abia cu Atalanta

Agenția Cuoregrigiorosso scrie azi că Cremonese a anunțat că fundașul central român își continuă recuperarea și se pregătește separat de restul colegilor la sală după un program personalizat. "Pentru a-l revedea pe teren mai trebuie să așteptăm până cel mai devreme pe 1 aprilie, la partida cu Atalanta", explică sursa citată. Asta înseamnă automat că nu va juca împotriva Andorrei și Belarusului, pe 25 și 28 martie.

Înlocuit tot de un "italian"

Iordănescu are soluția substituirii sale tot în Italia. Radu Drăgușin este meci de meci în teren la Genoa și a primit aprecieri pozitive în ultima vreme, pe lângă că este și în formă. A marcat trei goluri, dovedindu-se un specialist al fazelor fixe, și a fost de două ori inclus în echipa etapei din Serie B. Sau poate miza pe un alt titular de drept la formația lui din liga secundă, Ionuț Nedelcearu, care are evoluții constante la Palermo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  14 Martie 2023, 22:26

Veste senzationala pentru suporteri. Nu ii vreau raul, dar ... omul e terminat.

DMA87
DMA87  •  14 Martie 2023, 21:40

Doamne, ce veste! Proastă diar pentru Iordănescu. Pentru noi toți ceilalți, suporterii naționalei este o super veste. Vlăduț, nu forța, că nu are rost, tată. Fă-te bine 100% si mai bine revii cu forțe proaspete la prima etapă în Serie B din vară în tricoul lui Cremonese. Avem nevoie de tine la națională până la 60 de ani. Ești bun național, patrimoniu, tezaur, dinozaur. :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează