INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ultimul tun dat de Manchester United vara asta? Atacant surpriză pe lista lui Louis Van Gaal

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 12:51

Manchester United se află în căutarea unui atacant, fiind un post pe care Louis Van Gaal are mari probleme. Pe lista "diavoilor" este Aleksandr Kokorin, fotbalistul celor de la Dinamo Moscova.

Agenția Itar-TASS anunță însă că nu doar United îl dorește pe rus, ci și Tottenham Hotspur, fosta echipă a lui Vlad Chiricheș. Informația a fost confirmată de agentul jucătorului, care e convins că pînă la 31 august transferul se va finaliza. De asemenea și surse din cadrul clubului au recunoscut interesul celor două echipe. 

Și Zenit Sankt Petersburg îl vrea pe atacant, însă conducerea celor de la Dinamo Moscova nu vrea să-l cedeze pe jucător în campionatul intern, mai ales unei rivale.

Atacantul de 24 de ani a început cariera la Lokomotiv Moscova, însă în 2008 a semnat cu Dinamo, unde a jucat 193 de meciuri și a marcat 46 de goluri. În cele 32 de selecții la națională are 8 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sefulescu
sefulescu  •  21 August 2015, 00:08

Niciodată la MUFC!

paparazzi
paparazzi  •  20 August 2015, 18:15

Bubuie....

114886405521832
Paun Danut  •  20 August 2015, 16:07

a dat vreun tun lvg anul asta? asta e tun ca acela cu pedro care a ajuns la londra?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close