INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE

Ultraşii marseillezi protestează împotriva reţinerii lui Santos Mirasierra

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2008 00:00

Suporterii lui Olympique Marseille protestează în aceste momente în faţa Stade Velodrome ca urmare a condamnării lui Santos Mirasierra la 3 ani şi jumătate de închisoare. Fanul reţinut după incidentele de la partida Atletico Madrid - OM din Liga Campionilor a fost susţinut atît de presa franceză, cît şi de ultraşii celorlalte echipe din Ligue 1, care au cerut eliberarea sa imediată. "Santos prezent" este mesajul pe care fanii l-au inscripţionat pe un banner uriaş în faţa stadionului din Marsilia, sperînd să îi sensibilizeze astfel pe factorii de decizie care i-ar putea sprijini în demersullor.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep a decis! Cine îl va înlocui pe Darren Cahill: e o surpriză mare


Comentarii (6)
 •  06 Decembrie 2008, 21:51

LEGI INFECTE DATE DE POLITICIENI INFECTI, FACUTE SA-TZI BAGE PUMNUL IN GURA, SA TE UMILEASCA, SA TE INCHIDA PT NIMIC SAU MAI RAU SA TE OMOARE. PARCA NU IMI VINE SA CRED CA INCA MAI EXISTA OAMENI ATAT DE DOBITOCI INCAT SA CONDAMNE PE UNU CARE A ARUNCAT UN SCAUN 3,5 ANI, IAR ALTII CARE AU DECLANSAT RAZBOAIE, GENOCIDURI, FOAMETE,...ETC SA STEA BINE MERCI LA SOARE, PE VREO INSULA CU ZECE MII DE DECORATII IN PIEPT. ASTA E DREPTATEA FACUTA DE UNII PLATITI DIN MUNCA NOASTRA A PROSTILOR, OAMENII DE RAND

 •  06 Decembrie 2008, 21:37

fortza OM

 •  06 Decembrie 2008, 21:37

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!!!!!! IN CURAND STADIOANELE VOR FI GOALE CEI CARE TREBUIA SA NE APARE NE BAT CEI CARE AR TREBUI SA FIE CU NOI SUNT IMPOTRIVA NOASTRA!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează