INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Uluitor! Acum şase luni juca împotriva Stelei şi astăzi a semnat cu Real Madrid » Ascensiunea incredibilă a unui fotbalist

Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 22 ianuarie 2015 14:04

Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Martin Odegaard, în vîrstă de doar 16 ani, de la Stromsgodset.

Tînărul fotbalist norvegian a efectuat vizita medicală, iar astăzi urmează să susţină o conferinţă de presă. Potrivit presei din Spania, Real Madrid ar fi plătit în schimbul jucătorului suma de patru milioane de euro.

Martin Odegaard a jucat cu Stromsgodset împotriva Stelei, în vara anului trecut, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, roş-albaştrii impunîndu-se cu 1-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
aius
aius  •  22 Ianuarie 2015, 21:19
Postat de vladutz13 pe 22 Ianuarie 2015, 14:56

Mda, singura problema e ca Realul promoveaza rarisim jucatori din propria pepiniera...

singura asemanare intre Real si steaua: ambele echipe, promoveaza tineri din propria pepiniera,din joi in pasti !

aius
aius  •  22 Ianuarie 2015, 21:17

daca nu juca impotriva stelei,acum era vai de capul lui!!! bai d.lor ziaristi(asa-zis),nu va mai potoliti cu pupatul asta in fund ?!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2015, 17:42
Postat de strazi1 pe 22 Ianuarie 2015, 14:53

Mai ,voi ziaristilor ,ati aflat de el la meciul cu Steaua,asta arata nivelul vostru de competenta. Daca erati ziaristi de sport autentici ati fi aflat de dansul dinaintea meciurilor cu steaua, asta denota experienta voastra ca gazetari intr-ale sportului. Toata ziua mancati handel despre scandaluri si sincer va zic ca suporter al stelei deja m-am intoxicat cu articole doar despre steaua, deja sunteti penibili... sa vedem si noi o lista cu ce jucatori s-au mai retras din mapamondul asta, sau o lista cu noi tineri la nivel de romania sau din lume, statistici la nvel de liga 1 sau anchete despre cum se face scoutul la juniori la europa si apoi la noi, nik, ziar de pus la baie pe post de :)

Oho, nu ii lua asa repede ca se pierd !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează