INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRLANDA

Uluitor! Suferea comoții cerebrale și când lovea mingea cu capul! ”Oprește-te sau mori!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 10:53

Kevin Doyle, fost internațional irlandez în vârstă de 34 de ani, s-a retras după ce medicii i-au spus că își pune viața în pericol dacă mai joacă.

Kevin Doyle jucase zece ani în Anglia, la Reading, Wolverhampton, QPR și Crystal Palace, iar în 2015 se transferase în MLS, la Colorado Rapids. Și ar fi continuat printre americani, dacă doctorii nu i-ar fi dat un ultim avertisment: "Oprește-te sau mori!".

Problemele internaționalului irlandez erau atât de mari, încât făcea comoție cerebrală și când lovea mingea cu capul mai tare! A ajuns de două ori la spital numai în acest an. În cele din urmă, s-a decis: gata cu fotbalul!

"Sunt trist să vă anunț că, sfătuit de doctori, nu voi mai evolua în acest sezon și sunt obligat mă retrag", a scris Doyle pe Twitter. "În acest an, mi-a devenit limpede că mi-e imposibil să mai joc. Două comoții cerebrale acum, plus multe altele în trecut, au ridicat nivelul de alertă la ultima limită. Îmi era greu să mai lovesc mingea, aveam mereu dureri mari de cap".

Doyle, 34 de ani, a completat: "Pentru a evita ca aceste simptome să fie permanente și situația să devină cu adevărat periculoasă, am renunțat la crampoane definitiv". 

64 de meciuri a jucat Kevin Doyle la "naționala" Irlandei, marcând 14 goluri

37 de goluri a marcat atacantul irlandez în 6 sezoane de Premier League

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează