INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VERDICT

Un an şi jumătate de închisoare pentru Moggi în dosarul transferurilor! Ce crezi că se va întîmpla în ancheta din România?

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2009 00:00

Fostul oficial al lui Juventus, Luciano Moggi, a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare în dosarul transferurilor suspecte realizate de agenţia GEA, condusă de fiul său Alessandro.

 

Cei doi au fost acuzaţi că au influenţat transferurile de jucători prin intermediul GEA, un nume important şi pentru Adrian Mutu, al cărui transfer la Juventus a fost intermediat chiar de Alessandro Moggi.

Luciano Moggi a fost suspentat pentru 5 ani din fotbal în 2006, după ce i-a fost demonstrată implicarea în scandalul Calciopoli.

Fiul selecţionerului Italiei, Marcello Lippi, Davide, şi el cercetat în acest dosar, a fost achitat alături de alte 3 persoane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  09 Ianuarie 2009, 00:38

pai drajii mei , daca ar fi toate astea in alta tara as zice sa lasam justitia sa-si faca treaba , dar noi traim in romanica si asta ne ocupa tot timpul... pai daca ajunge borcea si copos la mititica , eu ma dezbrac in pielea goala si fac matanii in fata palatului justitiei si dupa aia ma pocaiesc , fiindca se apropie sfarsitul lumii...

 •  08 Ianuarie 2009, 18:36

NIMIC

 •  08 Ianuarie 2009, 18:35

poi, cum adica? ce o sa se intample??? voi nu stiti ca investitorii din fotbalul romanesc sunt niste sfinti? or sa le puna covrigi in coada si o sa-i lase sa umble nestingheriti , ca pana acum :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează