CAMPIONATE

Un arbitru de Mondial a cerut bani unui club pentru a-l avantaja la finala Cupei. A fost suspendat pe viață!

foto: reuters

foto: reuters

Articol de — Theodor Jumătate Miercuri, 16 Mai

Sauditul Fahad Al-Mirdasi era pe lista celor 36 de ”centrali” pentru turneul final din Rusia. A ratat tot. A fost exclus și de FIFA, după ce a încercat să trucheze ultimul act al Cupei Regelui.Un arbitru tânăr, propulsat spre Mondial, dispare dintr-o dată din fotbal. Sauditul Fahad Al-Mirdasi, în vârstă de 32 de ani, cu ecuson FIFA din 2011, participase la ultima Cupă a Confederațiilor și făcea parte din grupul de 36 selectați pentru turneul final. Nu va mai ajunge în Rusia.

A fost arestat și a recunoscut

Sâmbăta trecută, ar fi trebuit să conducă finala Cupei Regelui, între Al Ittihad și Al Faisaly. Înaintea meciului, Al-Mirdasi i-a propus lui Hamad Al-Senaie, președintele lui Al Ittihad, să-i ajute pe galbeni să câștige trofeul în schimbul unei sume de bani. A încercat să trucheze finala.

Al-Senaie n-a intrat însă în jocul arbitrului. Le-a transmis oficialilor din federație toate mesajele primite pe WhatsApp de la "central". Și forul saudit a alertat autoritățile.

Urmarea: Al-Mirdasi a fost arestat și suspendat pe viață din fotbal, după ce a recunoscut totul. Adio, Mondial. Adio, carieră! 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase