INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un atacant al lui Juventus fura mingea din biroul preotului » Fura și bani să joace fotbal în copilărie!

Moise Kean
Moise Kean

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2019 18:13

Moise Kean, 19 ani, e puștiul de mare viitor al lui Juventus. Atacantul italian cu părinți ivorieni a povestit ce făcea în copilărie în interviul pentru The Players’ Tribune.

„Am crescut la Asti, lângă Torino. În cartierul nostru, dacă voiai să joci fotbal, găseai întotdeuna o minge în biroul preotului. Ținea mingile într-un sertar, pe care nu îl încuia niciodată. Când nu mai aveam minge, mă strecuram, așteptam ca părintele să urce la etaj, apoi subtilizam un balon. Uneori, eram atât de disperat să joc fotbal, încât am furat de la un preot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că m-a lăsat să o fac", a spus Kean . 

"Pentru că fiecare trebuia să plătească zece euro pentru a participa la meciuri, am implorat, am împrumutat, am furat și am economisit întreaga săptămână ca să nu ratez acele partide șase la șase din spatele bisericii".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează