INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Un campion al Europei cu Real Madrid îl atacă dur pe Zidane: "Schimba sistemul doar ca să nu mă bage! Mi-am luat antrenor personal pentru că nu jucam deloc și ieșeam din formă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 12:36

Dani Ceballos, 22 de ani, convocat în premieră la naționala Spaniei, a vorbit la Radio Marca despre problemele pe care le-a avut la Real Madrid în mandatul lui Zinedine Zidane.

"Cred că Lopetegui e cel mai bun antrenor pe care-l puteam avea. Nu mă așteptam la această schimbare.

Doar Zidane poate explica de ce nu mă folosea. Eu munceam, dădeam totul, dar a venit un moment când mi-am dat seama că e imposibil. Am marcat două goluri cu Alaves și în meciul următor, la Dortmund, am jucat fix un minut. Trece timpul și nu te simți important, e dificil așa. A fost un moment când titlul era pierdut, ne rămăsese doar Liga Campionilor, dar eu tot nu jucam.

În ianuarie mi-am luat antrenor personal, pentru că nu jucam nici miercuri, nici duminică și scădea mult intensitatea, ieșeam din formă. Dacă rămânea Zidane, plecam, dar a venit Julen și acum totul e diferit.

L-am întrebat pe Zidane de ce nu joc, pentru că efectiv nu înțelegeam. La un moment dat, și Modric, și Kroos erau accidentați și el schimba sistemul ca să bage alți fotbaliști. Mi-a zis că apreciază mai mult alți jucători. Astea sunt lucruri care te dor. Dar n-am renunțat. Vreau să le demonstrez fanilor că merit să fiu aici. N-a fost un an bun pentru mine, dar m-am maturizat mult. Nu îi port pică, măcar a fost sincer cu mine.

Cu Leganes, când m-a băgat doar pentru 30 de secunde, am fost supărat. Apoi m-am gândit că sunt jucători care ar da orice să joace 30 de secunde la Real Madrid. Antrenorii știu mai bine ce vor să facă, dar am fost frustrat în ziua aia. L-am văzut supărat în vestiar după meci și nu i-am zis nimic. A doua zi m-a chemat și mi-a cerut iertare la antrenament. Asta spune multe despre ce fel de om e, dar tot m-a durut acel moment", a declarat Ceballos.

"Nu era momentul ca Ronaldo să dea de înțeles că ar putea pleca după finala Ligii. Era o mare bucurie atunci și el a venit cu asta. Dar nu avem ce să-i reproșăm, a dat totul pentru Real Madrid și clubul trebuie să-i fie etern recunoscător"
Dani Ceballos

"La Real Madrid au fost mereu jucători mari. Ronaldo grăsuțul, Kaka... Nu mai e Cristiano, dar echipa funcționează, pentru că acest club e mai important decât orice. Apar alți jucători, Benzema, Asensio, Bale... Are cine să preia responsabilitatea. Cele 40 de goluri pe care le marca Ronaldo an de an nu vor mai veni, dar avem jucători care pot face și ei asta"
Dani Ceballos

16.500.000 €a fost suma de transfer a lui Ceballos de la Betis la Real Madrid, în vara lui 2017

4
trofee are Ceballos la Real Madrid: Supercupa Spaniei 2017, Supercupa Europei 2017, Mondialul Cluburilor 2017, Liga Campionilor 2017-2018

25
de meciuri a jucat mijlocașul la Real Madrid de când a venit vara trecută, însumând 1.026 de minute. A înscris de două ori

Vezi și: Surpriză în lotul lui Real Madrid! Numele fotbalistului trecut pe lista pentru grupele Ligii Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ill7ven
ill7ven  •  06 Septembrie 2018, 19:01
Postat de ill7ven pe 06 Septembrie 2018, 18:59

Si unde e contextul? Vad ca pe aia cu antrenoru personal o gasim si in continut, dar "schimba sistemul doar ca sa nu ma bage" nu exista. Probabil nici nu a spus asta, doar nu o fi fraier sa isi taie craca de sub picioare. Click bait de 3 lei? Eu zic ca da.

! Mea culpa, am sarit peste din neatentie. !

ill7ven
ill7ven  •  06 Septembrie 2018, 18:59

Si unde e contextul? Vad ca pe aia cu antrenoru personal o gasim si in continut, dar "schimba sistemul doar ca sa nu ma bage" nu exista. Probabil nici nu a spus asta, doar nu o fi fraier sa isi taie craca de sub picioare. Click bait de 3 lei? Eu zic ca da.

redshow
redshow  •  06 Septembrie 2018, 17:06

Nu i se poate reprosa nimic lui Zidane ...ca antrenor!! Barcelona a avut un lot mai competitiv, PSG mai scump dar real a arestat Champions League

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close