INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Un campion european a ajuns în Super Lig. Cu cine a semnat Leo Bonucci și cât va câștiga în șase luni!

Leonardo Bonucci a semnat cu Fenerbahce // Foto: X Fenerbahce
Leonardo Bonucci a semnat cu Fenerbahce // Foto: X Fenerbahce

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 13:28 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 14:17

Leonardo Bonucci (36 de ani) va primi 2,8 milioane de euro de la Fenerbahce, cu care s-a înțeles pentru un contract până în vară. Fundașul alungat de Juventus și-a reziliat acordul cu Union Berlin și va deveni al patrulea italian ajuns la echipa din Istanbul.

Nu s-a acomodat deloc în Germania și a renunțat să mai joace și în 2024 la Union Berlin. Deși venise abia pe 1 septembrie, în ultima zi de mercato, Leonardo Bonucci a cerut să plece și a obținut rezilierea contractului său, scadent pe 30 iunie 2024. Căpitanul campioanei Europei (121 de selecții, 8 goluri) și-a căutat o echipă unde să joace, pentru a nu pierde lotul Italiei pentru Euro 2024

Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”
FRANȚA
Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”

La clubul din capitala Germaniei ajunsese o rezervă și Union Berlin fusese eliminată din Ligă, iar în Bundesliga se zbate să nu retrogradeze, fiind pe locul 15 din 18 formații.

Transferul pentru titlu în Super Lig!

Leo Bonucci, cândva component al celebrei triplete BBC (alături de Barzagli și Chiellini, retrași din fotbal), va împlini pe 1 mai 37 de ani și nu ar fi exclus ca la finele sezonul, după turneul final din Germania (dacă va fi selecționat de Luciano Spalletti), să-și agațe ghetele în cui. 

Până atunci, a bătut palma cu Fenerbahce, liderul din Super Lig, cu două puncte avans față de campioana Galatasaray după 19 etape. Bonucci ar putea debuta chiar duminică, în partida programată în deplasare contra echipei lui Marius Șumudică, Gaziantep.

Al doilea cel mai bătrân după Dzeko

Galben-albaștrii i-au făcut o ofertă de nerefuzat: 2,8 milioane de euro net pentru mai puțin de șase luni! Peste cele 2 milioane de euro cât avea pe sezon la Union Berlin. Stoperul italian a acceptat, a făcut deja vizita medicală și astăzi a fost prezentat oficial de Fenerbahce, devenind al patrulea italian din istoria clubului, după Rancho, Baldini și Joao Pedro. 

În efectivul galben-albaștrilor nu este însă cel mai bătrân jucător, bosniacul Edin Dzeko îl devansează, cu 37 de ani. Acesta din urmă este și golgheterul din Super Lig, cu 16 reușite.

502meciuri a bifat Bonucci în perioada Juventus, reușind 37 de goluri și 10 assisturi. La Union Berlin, a prins 723 de minute din 10 jocuri și a înscris o dată

Citește și alte știri de fotbal internațional:

O nouă variantă din Serie A pentru George Pușcaș. Genoa a trimis deja oferta și așteaptă răspunsul
ITALIA
O nouă variantă din Serie A pentru George Pușcaș. Genoa a trimis deja oferta și așteaptă răspunsul
Tottenham a filmat primul dialog dintre Drăgușin și Timo Werner: „Ai grijă, nu e simplu!”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Tottenham a filmat primul dialog dintre Drăgușin și Timo Werner: „Ai grijă, nu e simplu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează