INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un coreean a răpus campioana Germaniei. Son a dat golul etapei în Bundesliga

Foto: ctpost.com
Foto: ctpost.com

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 11:30

Sîmbătă a avut loc un meci nebun în Bundesliga. Hamburg a cîştigat în deplasare la Borussia Dortmund (4-1) după o partidă cu 5 goluri, 2 cartonaşe roşii şi multe ocazii de poartă.

Călăul campioanei Germanei a fost sud-coreeeanul Son Heung-Min, care a reuşit ”dubla”, unul dintre goluri fiind considerat reuşita etapei.

Son a preluat mingea la mijlocul terenului, a făcut o cursă de 40 de metri, a driblat cu dreptul şi apoi a şutat cu stîngul din colţul careului de 16 metri, mingea lovind bara înainte de a intra în poartă.

În urma acestui rezultat Borussia Dortmund a rămas pe locul 2 însă la mare distanţă de liderul Bayern Munchen (15 puncte), iar Hamburg a urcat pe locul 7 şi speră din nou la un loc de Europa League.

(Valentin Melci)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dori26
dori26  •  12 Februarie 2013, 16:51

ti se pare ca trage cu dreptul pentru ca filmuletul este in oglinda, daca esti atent totul este pe dos de la reclame pana la numele jucatorilor :)) tare asta

gica10
gica10  •  12 Februarie 2013, 15:28

De ce mi se pare mie ca trage cu dreptul?

rarescipri
rarescipri  •  12 Februarie 2013, 12:03

Jucator tanar , de perspectiva , insa nu stiu daca mai misca ceva daca nu lipsea Schmelzer din banda stanga a lui Dortmund . A fost pur si simplu bulevard pe partea aia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează