INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANOL 1-0

Un derby încins decis de arbitru

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Barcelona n-a avut niciodată meciuri uşoare cu Espanol. Indiferent de locul ocupat de cea de-a doua echipă a capitalei catalane în clasament, teoremă demonstrată cu mult succes în sezoanele anterioare. Nici acum n-a fost altfel. Campioana, fără Messi, nu s-a acomodat deloc cu jocul arţăgos al rivalului şi, ca să cîştige, a avut nevoie de un penalty inventat de arbitrul Itturalde Gonzales şi transformat de Ibrahimovici, ajuns la cota 12 în 15 meciuri. Suedezul a luat apoi meciul pe cont propriu la final, părînd un karatist solitar în faţa atacurilor dure ale adversarilor, şi forţîndu-l pe Guardiola să-l înlocuiască în faţa iminentului cartonaş roşu ce se anticipa.
Altfel, Messi a fost totuşi prezent pe gazon, dra numai pentru a arăta celor 84.559 de spectatori prezenţi Balonul de Aur primit cu cîteva zile în urmă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alberto_001
alberto_001  •  14 Decembrie 2009, 19:08

Barcelona a castigat meciul cu Espanyol Barcelona cu ajutorul arbitrului Itturalde Gonzales care le-a oferit un "CADOU" acel penalty din min.39 pe care l-a transformat Zlatan Ibrahimovic .

 •  14 Decembrie 2009, 11:31
Postat de pe 14 Decembrie 2009, 10:03

inca un meci castigat de varzelona cu ajutorul arbitrilor

fratele meu...mai intai uitate la meci. dupa asta vino cu o parere personala. daca te poti uita pe 3w[dot]totalbarca[dot]com, dai oleaca scroll down si gasesti acolo o poza exact in momentul in care baena il trage de tricou pe xavi. inca ceva, si ceea ce nu posteaza aceasta gazeta de sport, care este fanul noii echipe RM, este declaratia lui pep si a lui xavi. jucatorul recunoaste ca l-a tras de tricou pe xavi... mai bine te informezi decat sa dai cu parul si cand colo nu trebuia. numai bine.

 •  14 Decembrie 2009, 10:03

inca un meci castigat de varzelona cu ajutorul arbitrilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează