INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un „diavol” merge la PSG! Francezii s-au înțeles cu Ander Herrera de la Manchester United

Chris Smalling și Ander Herrera
(foto: Guliver/Getty Images)
Chris Smalling și Ander Herrera (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 14:01

PSG se pregătește deja pentru noul sezon din Ligue 1. Francezii l-au transferat pe Ander Herrera, 29 de ani, mijlocaș central la Manchester United. Contractul lui cu „diavolii” expiră în acest an, la sfârșitul lunii iunie.

Potrivit AS, spaniolul va merge în Franța, din vară, din postura de jucător liber de contract și va încasa 8 milioane de euro pe sezon.

Herrera este privit ca fiind un posibil înlocuitor pentru Adrien Rabiot (24 de ani), jucător care nu mai intră în planurile lui PSG, după ce și-a exprimat dorința de a pleca la Barcelona. Catalanii și-au pierdut interesul pentru mijlocaș, iar situația acestuia este incertă.

În cinci sezoane petrecute pe Old Trafford, fotbalistul născut la Bilbao a câștigat o Cupă a Angliei (2016), o Supercupă (2017), o Cupă a Ligii Angliei (2017) și un trofeu Europa League (2017).

189 de meciuria jucat Herrera în tricoul lui Manchester United

20 goluria marcat Herrera pentru „diavoli”

28 de milioane de € este cota de piață a lui Herrera, potrivit transfermarkt

Citește și:


PSG stă pe un butoi de pulbere » Neymar și Draxler s-au încăierat la antrenament și au fost despărțiți de antrenor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  08 Mai 2019, 14:20

Tot degeaba.....PSG sunt nascuti pentru a pierde la infinit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează