CAMPIONATE  ·  BAYERN - REAL MADRID, MIERCURI, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Un fost antrenor de la Real îl atacă dur pe Cristiano: "Nu mai văd asta la el! Forma lui e în scădere și e static" + Critici și pentru Bale

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Luni, 10 Aprilie 2017, 17:02

Bernd Schuster, fost antrenor și jucător la Real Madrid, a vorbit înainte de duelul dintre spanioli și Bayern Munchen, de miercuri, de la ora 21:45.

Neamțul i-a criticat pe Cristiano Ronaldo și pe Gareth Bale, doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Real, pentru forma slabă din acest sezon.

"Forma lui Ronaldo merge în jos. Nu mai văd acea foame feroce în el. Înainte dorea să marcheze încă două goluri, chiar dacă Real avea 4-0. Era foarte agresiv, dorea alt gol.

Acum este mai static și se mișcă mai puțin. Viteza lui se vede tot mai rar. Și este incredibil cât de mult ratează. Înainte marca și cu ochii închiși. Acum, șuturile lui se duc pe lângă, lovesc bara sau sunt respinse.

Bale este static și participă prea puțin la joc. Acum are nevoie de timp pentru a-și reveni după accidentare. Nu e ca Robben, care la 6 săptămâni după accidentare joacă excelent.

E logic ca fanii lui Real să nu fie încântați de ce se întâmplă acum. În ultimul meci au fost fluierături în a doua repriză, și au fost și pentru Cristiano. Dar în Champions League, cu Bayern, se poate întâmpla orice. Cei doi se pot trezi și pot face un meci mare", a spus Schuster, potrivit Mundo Deportivo.Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

Pompiliu Bota  •  10 Aprilie 2017, 20:13

Iar va da vreo 3 CR7, ca sa nu mai plangi tu de mila Realului !

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1