INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Un fost campion mondial revine la 39 de ani, în liga a patra!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 11:49

Lúcio, fostul coleg al lui Chivu în Interul ”Tripletei”, nu mai juca de doi ani, dar a semnat cu Gama, un modest club carioca, unde va fi plătit de un sponsor adus special.

105 selecții și 4 goluriare Lúcio în "naționala" Braziliei, cu care a cucerit titlul mondial în 2002 și două Cupe ale Confederațiilor (2005, 2009)

Despre Lúcio se știa că a jucat ultima oară în Superliga Indiei. Un singur sezon, ca "marquee player", la Goa și 19 partide bifate, după care a dispărut din peisaj. Numai că fundașul brazilian s-a reapucat de fotbal și va evolua la un modest club din liga a patra a țării sale natale. La 39 de ani și 7 luni, a semnat cu SE do Gama.

15 trofeea cucerit fundașul brazilian cu Bayern, Inter și Juventus, între care o Ligă și Mondialul Cluburilor

Gama Do. De jos!

Fost campion mondial în 2002 și coleg al lui Chivu, în formidabila echipă a Interului care a cucerit "Tripla" în 2010, Lúcio va fi plătit cu ajutorul GoalManange, o societate de consultanță, devenită nou sponsor la echipa fostă câștigătoare a Seriei B braziliene în 1998 și de 10 ori campioană districtuală. Gama devine al șaselea club din Țara Cafelei pentru care va juca, după Planaltina, Guará, Internacional, São Paulo și Palmeiras.

Playtech: ȘOC! Ce a vorbit Putin la telefon cu Olaf Scholz. Anunț de ultimă oră, SE SCHIMBĂ TOTUL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează