INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un fost căpitan al Parmei le dă sfaturi românilor de la liderul din Serie B. Ce trebuie să facă Man și Mihăilă!

Show cu Man și Mihăilă
Show cu Man și Mihăilă

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 13:30 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 13:50

Lorenzo Minotti (56), unul dintre legendarii jucători ai Parmei în perioada 1987-1996, susține că „Man face, cu adevărat, diferența, fiind primul la goluri și assisturi, în vreme de Mihăilă este surpriza care și-a oprit creșterea pentru moment, dar are calități foarte importante”.

Parma defilează în acest sezon din Serie B, iar internaționalii români încep să se impună ca titulari incontestabili în 2024 în echipa „cruciaților". Evoluțiile lor, încununate cu realizări și note bune în presa italiană, l-au impresionat și pe un fost căpitan al Parmei timp de un deceniu. 

Unde a ajuns și în ce funcție a fost numit un ex-campion european francez, suspendat 18 meciuri de la națională!
TURCIA
Unde a ajuns și în ce funcție a fost numit un ex-campion european francez, suspendat 18 meciuri de la națională!

Lorenzo Minotti, vicecampion mondial în 1994 și câștigător a patru trofee la clubul gialloblu (în perioada 1991-1995), a acordat un interviu pentru agenția Parmalive.com în care a abordat și situația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă pentru actualul lider al Seriei B.

Lorenzo Minotti: „Mă aștept la mai mult de la Mihăilă”

Întrebat ce părere are după ce „tricolorii" au înscris primele două goluri în meciul cu Sampdoria (3-0), fostul fundaș italian a declarat că „aportul lui Man și Mihăilă va fi determinant. În particular, Man este jucătorul cu cele mai multe goluri și pase decisive în acest campionat și face, cu adevărat, diferența. 

Mă aștept însă la mai mult din partea lui Mihăilă. Când au venit cei doi români, cel mai cunoscut era Man, în timp ce Mihăilă a reprezentat o surpriză, demonstrând niște calități foarte importante, pentru care a fost transferat la Atalanta".

Lorenzo Minotti: „Să asculte tot ce-i spune Pecchia!"

Același Minotti (8 selecții în squadra azzurra) i-a făcut unele recomandări fostei extreme a Universității Craiova: „Pentru moment, creșterea lui Mihăilă s-a oprit puțin, dar rămâne un fotbalist care are totul pentru a deveni un jucător important. 

Cred că Valentin trebuie să lucreze mai mult la antrenamente, să fie mai aplicat și să asculte tot ceea ce îl învață Fabio Pecchia. Vorbim despre un jucător cu un potențial deosebit, capabil să ofere mult mai mult decât ce dovedește în prezent, chiar dacă prestațiile sale se află deja la un nivel bun".

Am venit aici împreună, eu și cu Man suntem aproape ca frații. Dar tot ceea ce ne iese pe teren e datorită echipei, pentru că suntem un grup puternic. Toți vorbim aceeași limbă pe teren, nimeni nu este diferit
Valentin Mihăilă, extremă Parma

9goluri și 5 pase decisive a reușit Dennis Man în 17 meciuri din acest sezon de Serie B la Parma. Valentin Mihăilă nu are decât două goluri și un assist în 16 partide

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Răsturnare de situație la Buenos Aires. Ce decizie radicală a luat selecționerul campioanei mondiale
ARGENTINA
Răsturnare de situație la Buenos Aires. Ce decizie radicală a luat selecționerul campioanei mondiale
Un internațional riscă 9 ani de închisoare. În ce afaceri necurate a fost prins fostul jucător de la Ajax!
ȚĂRILE DE JOS
Un internațional riscă 9 ani de închisoare. În ce afaceri necurate a fost prins fostul jucător de la Ajax!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează