INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost finalist Europa League şi titular în Premier League plăteşte pentru a juca la o echipă de amatori! :O

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 17:33

Un fost fotbalist care a evoluat în Premier League la Everton, Tottenham şi Fulham, a ajuns într-o situaţie ciudată. Dacă acum patru ani evolua cu Fulham în Europa League, acum Davies joacă pentru o echipă de amatori din ţara natală!

Simon Davies, 34 de ani, a ajuns să joace pentru Solva FC, echipă de amatori din Ţara Galilor. Mai mult, mijlocaşul trebuie să plătească şi 3 lire sterline pe meci pentru a evolua la echipa galeză.

Alegerea sa este una destul de ciudată, întrucît Davies a jucat la echipe mari din Premier League, ba chiar a evoluat şi în finala de Europa League din 2010, pierdută de Fulham în faţa celor de la Atletico Madrid. Chiar el a fost cel care a restabilit egalitatea în finala de acum patru ani!

La Solva FC evoluează şi fratele său, care este şi căpitanul echipei. "Am venit pentru a juca fotbal alături de fratele meu şi de vechii mei prieteni", a declarat Simon Davies pentru presa locală.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
tzoian
tzoian  •  10 Septembrie 2014, 21:50

crapa de invidie aia de la cancan daca au citit articolul asta

bu2dy
bu2dy  •  10 Septembrie 2014, 21:26

frate,omu s-a retras acasa,joaca de placere cu fratele si prietenii,iar banii ii da pentru finantele clubului,ce faceti din stirea asta o asa drama si cu mascariciul ala de mirare in titlu?vai de capu nostru.mai bine l-ati aclama,e vreun fotbalist roman sa se retraga si sa joace cu o echipa de amatori si sa dea si bani de la el pentru echipa comunei sau orasului?

solomon_i
solomon_i  •  10 Septembrie 2014, 19:26

Probabil ca joaca doar de placere...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează