INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Un fost fotbalist al lui Arsenal recunoaşte că se inspiră de la rivali: "Idolul meu este Steven Gerrard"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 13:41

West Ham şi Liverpool se întîlnesc astăzi într-un meci din etapa a cincea din Premier League, iar unul dintre jucătorii gazdelor a declarat că idolul său este Steven Gerrard.
Alex Song, 27 de ani, fost fotbalist la Arsenal şi Barcelona, acum la West Ham, s-a destăinuit în faţa jurnaliştilor englezi şi le-a spus acestora că Gerrard este idolul său, mai mult de atît, mijlocaşul a mai adăugat că fotbalistul "cormoranilor" e cel mai important jucător din istoria lui Liverpool.

"Gerrard este cel mai bun jucător care a îmbrăcat tricoul lui Liverpool vreodată. Asta-i opinia mea. A realizat o mulţime de lucruri la Liverpool şi chiar dacă are 34 de ani este suficient de bun pentru a juca la cel mai înalt nivel.Am jucat împotriva lui de multe ori şi de fiecare dată şi-a arătat clasa.

Liverpool este o altă echipă cînd Gerrard nu face joacă. Îmi place stilul lui Stevie şi modul în care el joacă. Cînd eşti mijlocaş încerci să vezi şi alţi jucători pe postul tău. Întotdeauna am încercat să învăţ de la fotbaliştii care joacă pe postul meu. Pentru mine, el este un mare jucător", a spus Song.

Respectul arătat de Song lui Gerrard are o lungă istorie, el durînd din 1999, cînd fotbalistul lui West Ham l-a vizitat pe vărul său Rigobert, care juca la Liverpool, şi s-a întîlnit şi cu Gerrard.

"Îmi amintesc prima dată cînd am fost în Anglia, aveam 12 ani. Am luat o mulţime de poze cu fotbalişti. Apoi mi-a dat vărul meu un tricou cu Gerrard pe care-l am şi acum. Nu voi uita asta în viaţa mea", a încheiat Song.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close